https://kolorline.hu/XX. Kovács Aladár-Simon József Emlékverseny

XX. Kovács Aladár-Simon József Emlékverseny

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

XX. alkalommal rendezték meg a Kovács Aladár-Simon József Emlékversenyt a Kazinczy Ferenc Tagiskolában. A szeptember 4-ei nemzetközi egyéni rapid értékszám szerző sakkverseny a legjobbak pénzjutalomban is részesültek.

Az emlékverseny célja a sakk népszerűsítésén túl, a két versenyzőnek méltó emlék állítása, hiszen sok neves versenyzőt neveltek és több borsodi csapatban is sikeresen versenyeztek. A verseny fővédnöke Szitka Péter Kazincbarcika város polgármestere, házigazdája pedig Tóth Csaba a Kazincbarcikai Városi Sakk Club elnöke volt.
Az „A” csoportban és a „B” csoportban mintegy húsz egyesülettől, összesen 105 versenyző vett részt az emlékversenyen, akik a kilencfordulós svájci FIDE rendszerben, kétszer tíz perben bizonyíthatták tudásukat. A résztvevők között voltak ifjú tehetségek és rutinos szeniorok is.
A verseny legjobbjai pénzjutalomban részesültek. Mindkét csoport bajnoka kupát is kapott továbbá az első három helyezett érem és oklevél díjazásban is részesült. Az emlékverseny végén különdíjakat is osztottak. A legjobb női ifi és senior versenyző, a legjobb nem FIDE-s és a legjobb KVSC játékos tárgyjutalmat vehettet át.

Eredmények:
http://chess-results.com/tnr572722.aspx?lan=1
http://chess-results.com/tnr572723.aspx?lan=1

 

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk