https://kolorline.hu/Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Az új személyi feltételeknek hála újult erővel elkezdődhet az egyesületi úszás. A már kötelező. – gyógyúszás órákról, valamint úszótanfolyamokról ismert városi edzők mellett, a négyszeres olimpikon és kétszeres Európa-bajnok Kis Gergő is erősíti a szakmai stábot.

A szakosztályi úszóedzések időpontjai hétfő, szerda és péntek 16:30-17:30-ig.

– Mi, magyarok büszkék lehetünk arra, hogy a világ egyik legnépszerűbb egyéni sportágában hosszú ideje az élvonalban vagyunk. Kazincbarcika, Nemzeti Sportvárosként sok sikeres sportolót adott már hazánknak. Újból megalakult úszószakosztályunknak főbb céljai között szerepel az utánpótlás nevelés mellett, Kazincbarcika hírnevének öregbítése és hogy minden gyermek megtanuljon úszni. – mondta el Simon-Kovács Boglárka szakosztályvezető
Szeptember 20-án 16:30-tól sok szeretettel várnak minden kedves gyermeket és szülőt egy jó hangulatú bemutatóedzésre, ahol megismerkedhetnek személyesen is a szakosztály csapatával. A gyerekeket úszófelszerelésükkel együtt várják, a szülőknek pedig váltó papucs használata kötelező!

delfin

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk