https://kolorline.hu/Október az idősek hónapja – színes programok a szépkorúaknak

Október az idősek hónapja – színes programok a szépkorúaknak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. az Idősek Világnapja alkalmából többhetes rendezvénysorozatra várja a szépkorúakat. A Kazincbarcikán hagyománnyá vált programkavalkádot idén októberben Csepregi Éva koncertje nyitja.

Október elsején 14 órától a Don Bosco Sportközpontban Csepregi Éva koncertjére várják a szépkorúakat. A koncert díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, nyitvatartási időben lehetséges. Az idősek hónapjának programjai egészen október 28-ig tartanak, olyan neves előadókkal, mint Zorán és Gergely Róbert, aki Szécsi Pál estet tart majd az Egressy Béni Művelődési Központban. A koncertek mellett a szépkorúak kiállításon, közösségépítő rendezvényeken, az Újkazinci Baráti Kör szervezésében senior „Ki mit tud?”-on vehetnek részt. Szintén a programsorozat része az október 9-ei Szüreti Vigalom, amire nagy szeretettel várják a szervezők a szépkorúakat is. A rendezvényekről folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket hírportálunkon, valamint a Kolorhét újság jövő pénteken megjelenő számában a teljes programot megtalálják majd.

Az idősek hónapja alkalmából külön a szépkorúaknak szánt műsorral jelentkezik a KolorTV. A műsor minden kedden 18.00 órától várja a nézőket a televízió képernyője elé, ahol szó lesz a bűnmegelőzésről, az egészséges életmódról, és a helyes táplálkozásról. A négy héten keresztül zajló műsorok egészségmegőrző tornával zárulnak majd.

plkaát

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

'56-os emlékmű

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk