https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Időpontváltozás a Hidasnémeti elleni mérkőzésnél

Kolorcity Kazincbarcika SC – Időpontváltozás a Hidasnémeti elleni mérkőzésnél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hétvégén ismét bajnoki mérkőzést játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB III Keleti csoportjának soron következő fordulójában a Hidasnémeti csapatát fogadják a Kolorcity Arénában. A találkozót az előzetes tervekkel ellentétben nem 16:00-tól, hanem 17:30-tól rendezik meg.

A Kolorcity Kazincbarcika SC - Hidasnémeti VSC mérkőzésre már kaphatóak az elővételes jegyek, melyet a LINK-re kattintva online vagy a Mezey István Művész Kávézóban vásárolhatnak meg. A helyszíni jegypénztárak 16:30-kor nyitnak vasárnap.

JEGYÁRAK:

Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 
Elővételben: 500 Ft
Helyszínen: 600 Ft
Normál:
Elővételben: 800 Ft
Helyszínen: 1000 Ft

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A hetedik életévét be nem töltött gyermekek ingyenesen látogathatják a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseit. Ennek feltétele, hogy a szülő érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát belépéskor hivatalos irattal kell igazolni és külön ülőhelyet nem foglalhat el. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne gyermeke számára akkor lehetősége van DIÁK JEGY MEGVÁLTÁSÁRA.

A Mezey István Művészeti Központ nyitvatartása:
hétfőtől-péntekig: 10:00-17:30

Forrás: kbsc.hu

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk