https://kolorline.hu/Újabb győzelemmel zártak a kék-sárgák

Újabb győzelemmel zártak a kék-sárgák

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Október 10-én, vasárnap az NB III Keleti csoportjának tizenegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán fogadta a Jászberényi FC együttesét.

A Kolorcity Kazincbarcika SC kékben, a Jászberényi FC pedig pirosban lépett pályára. A Barcika már a mérkőzés első perceiben próbálkozott a gólszerzéssel, viszont az első találatra a 27. percig kellett várni, amikor is bedobást követően Heil Valter fejelte kapura a labdát, ezzel megszerezve a vezetést. Ezt követően ugyan a jászberényi csapat is próbálkozott, de nem járt sikerrel. A 45. percben egy barcikai labdaszerzést követően a leshatáron mozgó Laczkó kapta meg a labdát remek ütemben. A jászberényi védők nem tudták megállítani a barcikai játékost, aki magabiztosan a kapuba juttatta a játékszert.

A második félidőben sem kellett sokat várni, hiszen az 51. percben a Schildkraut ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt tizenegyest Ádám Ferenc értékesíteni tudta, így a kék-sárgák csapata megszerezte harmadik találatát. A 61. percben újabb barcikai gólnak örülhettek a szurkolók. Ezúttal 9-es számmal Szabó Balázs talált be a jászberényi kapuba. A mérkőzés végéig nem is változott a játék állása, így a mérkőzés végeredménye Kolorcity Kazincbarcika SC - Jászberényi Fc 4:0.

A Kolorcity Kazincbarcika Sc csapata legközelebb október 17-én a DEAC otthonába látogat, itthon október 20-án a BKV Előre csapatát fogadja majd.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

'56-os emlékmű

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk