https://kolorline.hu/KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért megrendezendő Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK mérkőzésre szerdán elindult az elővételes jegyértékesítés.

A MOL Magyar Kupa 2021/2022-es sorozatának negyedik fordulójában a Merkantil Bank Ligában szereplő DVTK együttesét fogadja a Kolorcity Kazincbarcika SC a Kolorcity Arénában. A 2021. október 28-án (csütörtökön) 19.30-tól megrendezendő mérkőzésre, tekintettel a nagy érdeklődésre, két körben értékesítik a jegyeket.


HAZAI JEGYÉRTÉKESÍTÉS

2021. október 13. és október 15. között elővételben

Ugyan a Kolorcity Kazincbarcika SC bérletes szurkolóinak bérlete érvényes Magyar Kupa mérkőzéseire is, de számukra lehetőséget biztosítanak bérletenként maximum 4 db jegy vásárlására.
Elővételben lehetőségük van a Kolorcity Kazincbarcika SC klubtagjainak, igazolt aktív sportolóknak jegyvásárlására; egy játékos vagy szülő maximum 2 db jegyet vásárolhat.


2021. október 18-tól

Az elővételes körbe nem tartozó kazincbarcikai szurkolók vásárolhatnak személyenként maximum 4 db jegyet.

A mérkőzésre online jegyvásárlásra nincs lehetősége a hazai szurkolóknak.

Jegyek megvásárolhatók:
Mezey István Művészeti Központban
: nyitvatartás hétfőtől-péntekig: 10:00-17:30
2021. október 20-án (szerdán) a 13 órától megrendezendő BVK Előre bajnoki mérkőzést követően 17.00-ig a Kolorcity Aréna hazai jegypénztárában.

JEGYÁRAK:
Diák/Nyugdíjas: 700 Ft
Normál: 1500 Ft
 


DVTK-SZURKOLÓK JEGYÉRTÉKESÍTÉSE

A DVTK szurkolói a vendéglelátón foglalhatnak majd helyet. A jegyeiket 2021. október 18-tól a DVTK Shopban vagy online, a www.kolorcity.hu weboldal jegyvásárlási felületén is megvásárolhatják. A korlátozott darabszám miatt érdemes időben megvásárolni a belépőket.

JEGYÁRAK:
Diák/Nyugdíjas: 700 Ft
Normál: 1500 Ft


A mérkőzés 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek.
A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk