https://kolorline.hu/KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért megrendezendő Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK mérkőzésre szerdán elindult az elővételes jegyértékesítés.

A MOL Magyar Kupa 2021/2022-es sorozatának negyedik fordulójában a Merkantil Bank Ligában szereplő DVTK együttesét fogadja a Kolorcity Kazincbarcika SC a Kolorcity Arénában. A 2021. október 28-án (csütörtökön) 19.30-tól megrendezendő mérkőzésre, tekintettel a nagy érdeklődésre, két körben értékesítik a jegyeket.


HAZAI JEGYÉRTÉKESÍTÉS

2021. október 13. és október 15. között elővételben

Ugyan a Kolorcity Kazincbarcika SC bérletes szurkolóinak bérlete érvényes Magyar Kupa mérkőzéseire is, de számukra lehetőséget biztosítanak bérletenként maximum 4 db jegy vásárlására.
Elővételben lehetőségük van a Kolorcity Kazincbarcika SC klubtagjainak, igazolt aktív sportolóknak jegyvásárlására; egy játékos vagy szülő maximum 2 db jegyet vásárolhat.


2021. október 18-tól

Az elővételes körbe nem tartozó kazincbarcikai szurkolók vásárolhatnak személyenként maximum 4 db jegyet.

A mérkőzésre online jegyvásárlásra nincs lehetősége a hazai szurkolóknak.

Jegyek megvásárolhatók:
Mezey István Művészeti Központban
: nyitvatartás hétfőtől-péntekig: 10:00-17:30
2021. október 20-án (szerdán) a 13 órától megrendezendő BVK Előre bajnoki mérkőzést követően 17.00-ig a Kolorcity Aréna hazai jegypénztárában.

JEGYÁRAK:
Diák/Nyugdíjas: 700 Ft
Normál: 1500 Ft
 


DVTK-SZURKOLÓK JEGYÉRTÉKESÍTÉSE

A DVTK szurkolói a vendéglelátón foglalhatnak majd helyet. A jegyeiket 2021. október 18-tól a DVTK Shopban vagy online, a www.kolorcity.hu weboldal jegyvásárlási felületén is megvásárolhatják. A korlátozott darabszám miatt érdemes időben megvásárolni a belépőket.

JEGYÁRAK:
Diák/Nyugdíjas: 700 Ft
Normál: 1500 Ft


A mérkőzés 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek.
A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk