https://kolorline.hu/„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Október 14-én tartotta meg az Újkazinci Baráti Kör „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló Ki Mit Tudot az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az idősek hónapja programsorozaton belül megrendezett eseményen egyéni és csoportos produkciót mutattak be a szépkorúak.

A Ki Mit Tud azokat a kortársakat, nyugdíjas klubokat és társaságokat várta, akik szívesen mutatkoznak be valamilyen műsorral. Az Újkazinci Baráti Kör által szervezett „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló rendezvényen zsűri értékelte a műsorszámokat. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötte a vendégeket.


Fotók: Pálinkó Gábor

Az esemény célja, hogy betekintést mutasson a nyugdíjas korosztály szellemi értékeibe, eddigi hobbiból, szórakozásból végzett kulturális tevékenységébe, és hogy megmutassák az idős kor szépségeit, kreativitását és a barátkozás szépségét. A résztvevők készültek többek között verssel, énekkel, tánccal és szórakoztató műsorral is.

További híreink

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

Tanulás, barátság és néha szerelem – Lezajlott a Szenior Szabadegyetem újabb előadása

Dátum: 2024. ápr 30. 13:00

Újabb állomásához érkezett az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata április 25-én. Az élethosszig tartó tanulást megcélzó érdeklődők ezúttal az elöregedő társadalom demográfiai kihívásairól hallgattak előadást.

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk