https://kolorline.hu/Jótékony futók Kazincbarcikán

Jótékony futók Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén a Télapó indította el a Mikulás-kocogást december 6-na a megújult Fő téren. A népszerű sportrendezvényre szép számban érkeztek nevezők, hiszen több, mint 120 Mikulás-csomag gyűlt össze, amit a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ a Nagycsaládosok Karácsonyán oszt szét a rászoruló családok közt.

A megújult Fő téren várta a gyerekeket a Mikulás, aki apró ajándékkal kedveskedett a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fotózkodás mellett a legkisebbek még a Télapó szánjára is felülhettek. A sportolni vágyóknak is akadt program a helyszínen, hiszen ebben az évben a Fő térről rajtolt el a már hagyománnyá vált Mikulás-kocogás, amire idén is egy Mikulás-csomag ellenében nevezhettek a résztvevők.

Idén összesen 110-en neveztek a népszerű sporteseményre. Az összegyűlt több, mint 120 Mikulás-csomagot a szervezők a helyszínen adták át a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatójának.

István Zsolt elárulta, a csomagokat a jövő hét folyamán a Nagycsaládosok Karácsonya elnevezésű programon fogják átadni a gyermekeknek. A szervezők szerint, jövőre is lesz Mikulás-kocogás, így aki lemaradt, vagy ismét szeretne futni, és adakozni a rászoruló családoknak, lesz alkalma részt venni ezen a népszerű rendezvényen.

 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk