https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Örömmel adjuk hírül, hogy a megújult Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület meghirdeti első KARÁCSONYFA-SZÉPSÉGVERSENYÉT, melyben keressük városunk legszebben feldíszített fenyőfáját, ezzel arra buzdítva minden városlakót, hogy mutassák meg másoknak is, hogy kezük munkája milyen szépen ragyogja be a szeretet ünnepét.

Aki szeretne részt venni a versenyen, annak nincs más dolga, mint készíteni egy fotót az otthonában található karácsonyfáról, majd elküldeni barcikaivarosszepitok@gmail.com email-címre.
Az egyesület közzé teszi a Facebook-oldalán a beérkezett fotókat, melyek közül azok a versenyzők részesülnek díjazásban, akinek a karácsonyfája a legtöbb kedvekést kapta.

A legtöbb szavazatot kapott alkotás készítője nyeri a „Kazincbarcika Legszebb Karácsonyfája 2021-ben” címet és a hozzá illő elismerő oklevelet a Városszépítő Egyesülettől.

Díjak:
Első helyezett: 1 db 10.000 Ft értékű Ambrózia ajándékutalvány, az Ambrózia Étterem és Panzió*** jóvoltából.
Második helyezett: 1 db 6.000 Ft értékű Gavallér Virág ajándékutalvány, Sárossy Sándor, és a Gavallér Virág, virágzó vállalkozás jóvoltából, amely felhasználható a Gavallér virágüzletekben és az új Gavallér faiskolai lerakatban.
Harmadik helyezett: 1 db 5.000 Ft értékű Verda Wellness Expressz autómosó feltöltőkártya, a kazincbarcikai Verda Wellness Expressz Önkiszolgáló Autómosó Centrum jóvoltából

A fotókat január 3-án éjfélig küldhetik el a barcikaivarosszepitok@gmail.com email-címre, a Facebook-szavazás január 6-án éjfélkor zárul.

„Mutassuk meg szépségeinket, töltsük meg az online teret minél több pozitív megnyilvánulással, képekkel, gondolatokkal, és ezzel máris sokat tettünk azért, hogy egy picit mi is, és mások is szebbnek lássuk a világot!”

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Fancsik József
elnök

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk