https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Örömmel adjuk hírül, hogy a megújult Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület meghirdeti első KARÁCSONYFA-SZÉPSÉGVERSENYÉT, melyben keressük városunk legszebben feldíszített fenyőfáját, ezzel arra buzdítva minden városlakót, hogy mutassák meg másoknak is, hogy kezük munkája milyen szépen ragyogja be a szeretet ünnepét.

Aki szeretne részt venni a versenyen, annak nincs más dolga, mint készíteni egy fotót az otthonában található karácsonyfáról, majd elküldeni barcikaivarosszepitok@gmail.com email-címre.
Az egyesület közzé teszi a Facebook-oldalán a beérkezett fotókat, melyek közül azok a versenyzők részesülnek díjazásban, akinek a karácsonyfája a legtöbb kedvekést kapta.

A legtöbb szavazatot kapott alkotás készítője nyeri a „Kazincbarcika Legszebb Karácsonyfája 2021-ben” címet és a hozzá illő elismerő oklevelet a Városszépítő Egyesülettől.

Díjak:
Első helyezett: 1 db 10.000 Ft értékű Ambrózia ajándékutalvány, az Ambrózia Étterem és Panzió*** jóvoltából.
Második helyezett: 1 db 6.000 Ft értékű Gavallér Virág ajándékutalvány, Sárossy Sándor, és a Gavallér Virág, virágzó vállalkozás jóvoltából, amely felhasználható a Gavallér virágüzletekben és az új Gavallér faiskolai lerakatban.
Harmadik helyezett: 1 db 5.000 Ft értékű Verda Wellness Expressz autómosó feltöltőkártya, a kazincbarcikai Verda Wellness Expressz Önkiszolgáló Autómosó Centrum jóvoltából

A fotókat január 3-án éjfélig küldhetik el a barcikaivarosszepitok@gmail.com email-címre, a Facebook-szavazás január 6-án éjfélkor zárul.

„Mutassuk meg szépségeinket, töltsük meg az online teret minél több pozitív megnyilvánulással, képekkel, gondolatokkal, és ezzel máris sokat tettünk azért, hogy egy picit mi is, és mások is szebbnek lássuk a világot!”

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Fancsik József
elnök

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk