https://kolorline.hu/Ismét nyert a Vegyész

Ismét nyert a Vegyész

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az MVM férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Vegyész 3-1-es győzelmet aratott a MAFC-BME ellen, így előnyből várja a csütörtöki visszavágót.

A VRCK jól indította a meccset (2-6), gyorsan egyenlítettek a hazaiak. Ezt követően – a szett feléig – a vendégek voltak egy-két pontos előnyben, 14-nél volt csak ismét egál. Innentől Csoma Krisztián pillanatai következtek, aki kilenc pontot szerzett már az első játszmában (25-21, 1-0).

A második szett elején a MAFC kezdett jobban (4-0), de Lukasz Ciupáék folyamatosan dolgozták le hátrányukat, és a négypontos lemaradást két ízben is megtették – legközelebb 15-nél mutatott egyenlőt az eredményjelző. A Kazincbarcika volt ezúttal az élesebb a hajrában, így egyenlített (20-25, 1-1).

Szorosan indult az újabb játszma, amelynek első harmadában a MAFC és Krupánszki Olivér remekelt. Szabó Dávidék azonban kapaszkodtak, a játékrész derekán a maguk javára fordították az állást, de hiába a szép mentések, a műegyetemisták fordultak előnnyel a hajrára (20-18). Innen szereztek a jól játszó Blázsovics Péterék zsinórban négy pontot, de ami még fontosabb, hogy már csak kettőt engedélyeztek a MAFC-nak (22-25, 1-2).

Villámrajtot vett az újabb térfélcserét követően a Vegyész (3-9), és a két csapat közti különbség folyamatosan nőtt (5-15). A végén már csak az volt kérdés, mennyi lesz a vége: 8-25, 1-3, aminek köszönhetően Toronyai Miklós együttese előnyből várja a csütörtöki (17:00, Don Bosco Sportközpont) visszavágót.

A mezőny legeredményesebbje Blázsovics Péter volt 22 ponttal, míg a csapat összesen nyitott hét ászt is hozott 11 blokkot.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Tájékoztatás áramszünetről

Dátum: 2024. máj 15. 15:06

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, amely május 21-22-én napközben néhány utcában Kazincbarcikán áramszünettel jár.

Tapsorkán kísérte a zenei gálát a Kodályban!  

Dátum: 2024. máj 15. 14:25

Nagy sikerrel zárult a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáró zeneművészeti gálája május 13-án. A többféle felállásban fellépő növendékek azt mutatták meg, mennyit fejlődtek az elmúlt tanév során.

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

KolorTV élőben

Programajánló

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk