https://kolorline.hu/Idén is segíti az önkormányzat az egyházak karácsonyát

Idén is segíti az önkormányzat az egyházak karácsonyát

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén december 24-én ismét fáklyás felvonulással és tűzijátékkal ünnepelhetjük Jézus születését az egyházak karácsonya rendezvényén.

Az Adventtől újévig programsorozat részeként a Kazincbarcikai Görög Katolikus Egyház főszervezésében december 20-ától 27-éig ismét élő betlehemmel várják a látogatókat a görögkatolikus templomnál. Szenteste 19 órakor pedig a hagyományos fáklyás felvonulásra és tűzijátékra invitálják a városlakókat. Az egyházak karácsonya szervezőit az elmúlt évekhez hasonlóan idén is támogatta az önkormányzat. Kazincbarcika Város Önkormányzata a koronavírus-járvány negyedik hullámának gyors terjedése miatt már október 25-étől nem szervez zárt terekben nagy létszámú rendezvényt, illetve a növekvő fertőzöttségi adatok miatt, kültéri, nagy létszámú programokat sem rendeznek. Emiatt az idei Adventtől újévig rendezvénysorozat zárt terű programjaira csak korlátozott létszámban, előzetes regisztrációt követően fogadják az érdeklődőket, valamint szabadtéren sem lesznek az ebben az időszakban megszokott koncertek és előadások.

További híreink

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk