https://kolorline.hu/A legjobb négy között a VRCK

A legjobb négy között a VRCK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A legjobb 4 közé jutott a röplabda Magyar Kupában a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék sárgák múlt héten csütörtökön másodszor is legyőzték a MAFC együttesét, így magabiztosan teljesítették az elvárt feladatot.

Az első mérkőzésen idegenben nyert 3-1-re a Kazincbarcika, így többen azt gondolhatták könnyedén nyeri a párharcot a csapat. Toronyai Miklós az első meccs tapasztalatait figyelembe véve azonban óvatosságra intett, hiszen a Vegyész trénere már többször úgy fogalmazott, hogy a kiegyensúlyozott mezőnyben bármi megtörténhet.  A második találkozó első szettjében már 6-3-nál időt kért a vendégek edzője Nagy Péter. A MAFC számára azonban nem sikerült a felzárkózás és 16-11-nél ismét magához hívta tanítványait a fővárosiak szakvezetője. Ennek ellenére a végig magabiztosan játszó hazaiak 25-18-ra hozták az első etapot.

A második játszma a vendégek számára sorsdöntő volt, hiszen, itt már nem hibázhattak, mert akkor eldől a továbbjutás kérdése. Jól is kezdetek az egyetemisták, hiszen 8-6-ig rendre két ponttal jobban álltak a házigazdáknál. A fordulat azonban ekkor következett be, ugyanis egy vendég hiba után, már 10-8 volt az állás a vegyész javára. A folytatásban a vendégek ismét átvették a vezetést, ám 15-15 után már érdemben nem tudtak változtatni játékukon. A házigazdáknál több volt a jó egyéni teljesítmény, és végül 25-18-ra nyerték ezt a szakaszt is. Ennek köszönhetően a továbbjutás kérdése is eldőlt. A 3. szettben kicsit döcögősen indított a hazai alakulat, de végül 25-19-re azt a játszmát is hozta, és végül 3-0-ra győzött.

A kék-sárgák így kettős győzelemmel jutottak a Magyar Kupa elődöntőjébe, ahol a Máv Előre Székesfehérvár – FINO Kaposvár mérkőzés győztesével játszanak majd. A tervek szerint az első mérkőzésre január 9-én vasárnap 17 órától kerül sor Kazincbarcikán.

További híreink

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk