https://kolorline.hu/Elkezdődött a fenyőfák begyűjtése

Elkezdődött a fenyőfák begyűjtése

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BMH Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. A szolgáltató arra kéri a lakosságot, hogy a kidobott fákat úgy helyezzék el a tárolók mellé, hogy azok a forgalmat ne akadályozzák.

A családi házas övezetben a fenyőfák begyűjtése január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik. A társasházi övezetekben azonban a kidobott örökzöldeket a vegyes gyűjtéstől eltérő napon szállítják el. Ezek begyűjtése január végéig pénteki napokon történik. A lecsupaszított, dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérik a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák. A BMH Nonprofit Kft. munkatársai az összegyűjtött fenyőfákat a megyében található hulladékkezelő központokba szállítják, ahol az összegyűjtött fenyőfák aprítását követően komposzt struktúraanyagként kerülnek hasznosításra.

 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk