https://kolorline.hu/Zökkenőmentes a munka a kazincbarcikai óvodákban

Zökkenőmentes a munka a kazincbarcikai óvodákban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az ünnepeket követően zökkenőmentes az óvodai ellátás a Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagintézményeiben. Az intézményekben a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében továbbra is érvényben vannak a járványügyi protokollok.

Vidáman játszanak az udvaron a gyerekek, hiszen az ünnepek után már visszatértek társaik közé. Az apróságok a karácsonyt követően rengeteg élménnyel érkeztek vissza az óvodákba, ami megmutatkozik játékukban és rajzaikban is - árulta el Liptákné Gergely Valéria a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője, aki hozzátette a tagóvodákban mindig nagy hangsúlyt fektetnek a jeles napokra, illetve az ünnepekre való ráhangolódásra.

A gyerekek a visszatérés után vízkeresztkor, közösen öltöztették le a csoportok karácsonyfáit, tették el a díszeket, ezzel lezárva a karácsonyi időszakot. A következő nagy ünnep, amire készülnek majd az óvodákban a farsang. Természetesen minden tagóvodában lesz farsangi mulatság is.

Az intézményvezető kiemelte, hogy a járvány terjedésének megakadályozása érdekében az óvodákban a folyamatos felületfertőtlenítés mellett továbbra is élnek a járványügyi protokollok. Ez azt jelenti, hogy a szülőknek továbbra is kötelező a maszk viselése, belépéskor a kéz és cipő fertőtlenítése, a kisgyermeket pedig csak egy szülő kisérheti be, illetve viheti haza az intézményből.

 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk