https://kolorline.hu/Boldog születésnapot Béla bácsi!

Boldog születésnapot Béla bácsi!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Fürjes Bélát családja körében kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere január 14-én.

Béla bácsi jó egészségnek örvend. Fürjes Béla 1932. január 14-én született Járdánházán. Két lánya született, akik négy unokával, az unokák pedig három dédunokával ajándékozták meg. Béla bácsi feleségével hatvan évig tapasztalhatta meg a féltést, aggódást, a sok -sok örömöt és bánatot, amit az élet eléjük görgetett. Az elemi iskolát Járdánházán, a polgárit pedig Ózdon végezte el, majd 1948-tól hentes-mészárosnak tanult. 1952-ben vonult be katonának. 1954-től 1992-ig boltvezetőként dolgozott. Munkáját nagy lelkesedéssel, precízen, pontosan, nagy szakmai alázattal végezte a vásárlók és a Borsodi Kiskereskedelmi Vállalat megelégedésére. Felettesei számtalan alkalommal elismerték jutalmakkal, kiváló dolgozói oklevelekkel és miniszteri kitüntetéssel. 1992-ben nyugdíjba vonult. 

Béla bácsi
Fotók: Bodó József

Béla bácsi

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk