https://kolorline.hu/„Illúziókban” – Vincze Andrea Victoria kiállítása

„Illúziókban” – Vincze Andrea Victoria kiállítása

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Illúziókban” címmel nyílt tárlat a Mezey István Művelődési Központ emeleti kiállítótermében. A január 13-án nyílt kiállításon Vincze Andrea Victoria festményeit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

A kazincbarcikai születésű Vincze Andrea Victoria kiállítását Fignár Zoltán művészetbarát nyitotta meg. A festő már gyerekkorában megismerkedett a művészetekkel, komolyabban a gimnázium után kezdett el vele foglalkozni. Első önálló kiállítása 2014-ben nyílt Debrecenben, de Kazincbarcikán sem először mutatta meg munkáit. A Mezeyben nyílt tárlaton főként akril és akvarell festmények tekinthetők meg.

A művész központi témája az emberek, mindig e köré építi fel képeit. A barcikai kiállítás anyagának fő motívumai a nők.

– Nagyon szeretem a piros, illetve a sötét tónusú színeket. Festményeimre leginkább ezek a színárnyalatok jellemzőek. Az érzelmek, amik már gyerekkoromtól kezdve igazán megérintenek és megihletnek a szenvedés és a fájdalom – árulta el Vincze Andrea Victoria.

Az „Illúziókban” című kiállítás február 18-áig tekinthető meg a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk