https://kolorline.hu/Gyorsan reagált az iskolaőr

Gyorsan reagált az iskolaőr

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Egy kazincbarcikai középiskola pedagógusa élt jelzéssel az intézmény iskolaőre felé, hogy egyik tanulója egy gyanús alufólia-csomagot adott át egy másik diáknak. Az oktatási intézményben szolgálatot teljesítő iskolaőr azonnal értesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársait a történtekről, illetve megkezdte a hallgatók kikérdezését, akik megerősítették a tanár által elmondottakat.

A rendőrök előállították a fiatalokat és a kapitányságon megkezdték kihallgatásukat.

Kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves fiút, míg kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves lányt és egy 15 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. Az eljárás során az alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék (marihuána) is lefoglalásra került.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő iskolaőrök és a tanintézmények között kiemelkedő az összefogás, és a segítő szándék. A jelen ügy is azt mutatja, hogy a gyors reagálás sokat segített az ügy sikeres felderítésében.

Forrás: police.hu

További híreink

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk