https://kolorline.hu/Módosul a Csónakázó-tó melletti kutyafuttató területe a vízi komplexum építése miatt

Módosul a Csónakázó-tó melletti kutyafuttató területe a vízi komplexum építése miatt

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Csónakázó-tó melletti füves területet a vízi komplexum építése miatt - személyi- és vagyonvédelmi okokból - január 24-én, hétfőn lekerítik, hogy a munkagépek biztonsággal tudjanak dolgozni, ezért az ott jelenleg megtalálható kutyafuttató ideiglenesen nem lesz használható.

A terveknek megfelelően átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a vízi komplexum kivitelezési munkálatainak megkezdéséhez. A beruházás az elmúlt évek legnagyobb városi fejlesztése, az első ütem mintegy 6,6 milliárd forintból valósul meg Kazincbarcika Város Önkormányzata, az EMMI, a Magyar Vízilabda Szövetség, a Borsodchem Zrt. és a KSK Delfin Vízisport Klub együttműködésének köszönhetően.

Az építési területet - személyi- és vagyonvédelmi okokból - január 24-én, hétfőn lekerítik, hogy a munkagépek biztonsággal tudjanak dolgozni, ezért a területen jelenleg megtalálható kutyafuttató ideiglenesen nem lesz használható.
A munkaterület közvetlen szomszédságában - ugyanúgy a Csónakázó-tó melletti füves területen - kijelölésre kerül egy új rész,  amit a kutyások biztonsággal használhatnak, ezt természetesen tábla is jelezni fogja.
Kérjük, hogy az építkezés miatt fokozott figyelemmel legyenek az említett területen való tartózkodás alkalmával!

 

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk