https://kolorline.hu/Négy év után újra Magyar Kupa döntőben a Vegyész RC

Négy év után újra Magyar Kupa döntőben a Vegyész RC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika csapata jutott be elsőként az MVM Magyar Kupa 2022-es döntőjébe, ahol 4 év után fog újra szerepelni! Ma pedig fontos bajnokit játszanak a fiúk a Don Bosco Sportközpontban.

A korábban elszenvedett hazai 3:0-s vereség után, január 20-án, csütörtökön a visszavágót játszotta idegenben a Fino Kaposvár ellen a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata az MVM Magyar Kupa elődöntőjében. A fiúk óriási izgalmak közepette, aranyjátszmában búcsúztatták a Kaposvárt, így Kazincbarcika csapata jutott be elsőként az MVM Magyar Kupa 2022-es döntőjébe, ahol 4 év után fog újra szerepelni! Egy ilyen győzelemet még napokig lehetne ünnepelni, azonban erre nem volt sok idő:
január 23-án, vasárnap ugyanis rendkívül fontos bajnokit játszik a VRCK, éppen a kupából kiejtett Kaposvárral. A két csapat tehát másfél héten belül harmadszor találkozik egymással, vasárnap 17:00 órától a Don Bosco Sportközpontban, az Extraliga alapszakaszában.

"Kellene a siker az Extraligában is, hiszen a Vegyész harmadik a tabellán, hat ponttal a Kaposvár mögött. Az első lépést megtettük, ott vagyunk a kupadöntőben, de a megkezdett utat szeretnénk folytatni és finalisták szeretnénk lenni a bajnokságban is.” - mondta Toronyai Miklós, a Vegyész RC Kazincbarcika vezetőedzője, a Kossuth Rádiónak adott interjújában.

VRC Kazincbarcika - Fino Kaposvár
Don Bosco Sportközpont Kazincbarcika
2022.01.23 vasárnap 17:00
(belépés csak maszkban, oltási igazolvánnyal)

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk