https://kolorline.hu/A Jószerencsét úton folytatódnak a 2606-os számú elkerülő út előkészítő munkálatai

A Jószerencsét úton folytatódnak a 2606-os számú elkerülő út előkészítő munkálatai

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Február 15-18-a között folytatódnak Kazincbarcikán a 2606-os számú Sajószentpéter – Berente elkerülő út előkészítő munkálatai a 26-os út Jószerencsét úti bekötő szakaszán. Az állami beruházás részeként a kivitelező cég, a Strabag Építőipari Zrt. munkatársai a leendő nyomvonalon 28 fát vágnak ki. A cég és a beruházást koordináló NIF Zrt. Kazincbarcika Város Önkormányzatával is egyeztetve a jóváhagyott tervek szerint 126 fával pótolja majd vissza az eltávolított példányokat.

Mint ismeretes a teljes projekt több, mint nettó 35 milliárd forintba kerül, ami a 10,6 km-es új elkerülő útból, 1,8 km hosszan a 26-os út megújításából – amiből 900 m a meglévő nyomvonal teljes mértékű rendbetétele és 900 méternyi új szakasz építése a 26-os úthoz közelebbi részen –, valamint két vasúti, külön szintű kereszteződésből áll.
A kétszer egy sávos, közel 11 km hosszú útszakaszon egy vasút feletti közúti átjáró és két körforgalom is épül majd. A projekt várhatóan 2023 nyarán zárul.


 

További híreink

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk