https://kolorline.hu/Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A népszerű programsorozat órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló egész éves eseménysorozat negyedévente változó órarenddel, szakképzett oktatókkal, több helyszínen, hetente több alkalommal várja a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes.  A programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a www.kolorcity.hu oldalon lehet. Az órákra az e-mailben kapott vouchert nyomtatva vagy elektronikus formában kell elhozni minden alkalomra. 

Az áprilisi foglalkozások között szerepel vízi-, gerinc-, és kismamatorna, jóga 40 felett, hastánc, kick box és Kangoo Jumps edzés is. Utóbbi esetben a cipők bérlése 700 Ft alkalmanként. A felnőttek úszásoktatáson vehetnek részt, melyen esetleges víztől való félelmüket győzhetik le, illetve megtanulhatják a különféle úszásnemek sajátosságait. A Kazincbarcikai Fedett Uszodában a vízitorna és az úszásoktatás ingyenes, de 400 Ft-os látogatói jegy váltása szükséges.

órarend

 

 

További híreink

Fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 04. 12:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata — Szitka Péter polgármester irányításával — 2022-ben is felelősen és takarékosan gazdálkodott, így további fontos fejlesztések kezdődhetnek el és valósulhatnak meg idén a városban. A teljesség igénye nélkül: műfüves pálya épül több tagiskola udvarán, felújítások zajlanak majd a Varázskert Bölcsődében és a Kincsem Napköziben, várhatóan újabb házfalakra kerülhetnek falfestmények, és energetikai korszerűsítés kezdődik az Egressy Béni Művelődési Központban.

Ismét zenével és szépséggel játszik a víz a városban

Dátum: 2023. jún 04. 09:00

Újra eljött az év jobbik fele a szökőkút-hódolók számára is. Megeredtek Kazincbarcika bombázó vízi szépségei, élükön a főattrakciót jelentő Fő téri zenés vízijáték-show-val, hogy beindítsák a tekintetet és a nyári hangulatot is.

Erasmus program — a fenntarthatósággal ismerkedtek nemzetközi vendégek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 03. 21:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola sikeresen pályázott az Erasmus fenntarthatósági és környezetvédelmi programra, melynek részeként török, román és olasz delegációval közösen térképezik fel a résztvevők egymás zöldprogramjait. A projekt 3. állomásaként — az olaszországi és a törökországi látogatásokat követően — a delegáció tagjai Kazincbarcikára érkeztek egy hétre, ahol helyi fenntarthatósági megoldásokkal ismerkedtek.

Átadták a műfüves pályát a Kazinczy udvarán

Dátum: 2023. jún 03. 18:15

Ünnepélyesen átadták a Kazinczy Ferenc Tagiskola udvarán épült műfüves pályát és atlétikai pályát. A beruházás többes célt szolgál: egyrészt a mindennapos testnevelés keretében a sportiskola diákjai vehetik igénybe, másrészt pedig a Kolorcity Kazincbarcika edzéseinek is ez lesz az egyik helyszíne a jövőben.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Zsákbamacska

Mezey István Művészeti Központ udvara

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

A Miskolci Szimfonikus Zenekar promenád koncertje

Mezey István Művészeti Központ udvara

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Óz, a csodák csodája

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk