https://kolorline.hu/Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A népszerű programsorozat órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló egész éves eseménysorozat negyedévente változó órarenddel, szakképzett oktatókkal, több helyszínen, hetente több alkalommal várja a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes.  A programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a www.kolorcity.hu oldalon lehet. Az órákra az e-mailben kapott vouchert nyomtatva vagy elektronikus formában kell elhozni minden alkalomra. 

Az áprilisi foglalkozások között szerepel vízi-, gerinc-, és kismamatorna, jóga 40 felett, hastánc, kick box és Kangoo Jumps edzés is. Utóbbi esetben a cipők bérlése 700 Ft alkalmanként. A felnőttek úszásoktatáson vehetnek részt, melyen esetleges víztől való félelmüket győzhetik le, illetve megtanulhatják a különféle úszásnemek sajátosságait. A Kazincbarcikai Fedett Uszodában a vízitorna és az úszásoktatás ingyenes, de 400 Ft-os látogatói jegy váltása szükséges.

órarend

 

 

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk