https://kolorline.hu/Idén is támogatja az önkormányzat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Idén is támogatja az önkormányzat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata idén számítástechnikai, egészségmegőrző és irodai eszközökkel támogatta a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot. Az eszközöket dr. Kiss Attila, a B.-A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság főkapitánya és dr. Bakk Richárd, kazincbarcikai kapitányságvezető vette át Szitka Péter polgármestertől február 15-én.

Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kazincbarcikai rendvédelmi szervek munkájára. Folyamatosan követik a tevékenységüket, és évről évre segítik őket különböző olyan eszközökkel, amelyekkel tovább növelhetik hatékony működésüket. A felmerülő igényekhez igazodva igyekeznek mindig olyan támogatást nyújtani, amire az adott időszakban a leginkább szükség van. Az elmúlt években többek között laptopokkal, egyéb számítástechnikai eszközökkel és digitális alkoholszondával, valamint egy Dacia Duster terepjáróval járultak hozzá a városban megszokott, magas színvonalú közbiztonság fenntartásához.

aláírás
Fotók: Pálinkó Gábor

– Úgy gondolom, hogy a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai mindent megtesznek azért, hogy növeljék a lakosság szubjektív biztonságérzetetét, ennek fenntartásához és a további fejlesztésekhez minden támogatást megkapnak az önkormányzattól. Nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is fontosnak tartom, hogy milyen a társadalmi megbecsülése a rendőrségnek, hiszen ezzel azt a visszajelzést kapjuk, hogy az önkormányzat elégedett a kollégáim munkájával. Ez nagyon nagy elismerés számunkra – mondta el dr. Kiss Attila, aki elismerően nyilatkozott a helyi rendőrkapitányság magas színvonalú munkájáról.
– Nagy jelentőségé van és azt gondolom, hogy minden kollegámat jó érzéssel tölti el az, hogy az önkormányzat megbecsüli az itteni rendőröket. Az elmúlt években számos támogatást kaptunk. Tavaly egy nagyon korszerű terepjáróval gazdagította az önkormányzat a kapitányság eszközparkját. Tavalyelőtt pedig az önkormányzati rendészekkel közös szolgálatokat finanszíroztak túlórakeret formájában, úgyhogy nagyon nagy segítség volt és előremutató ez az együttműködés. Nyilván, cserébe mi is próbáljuk az önkormányzat észrevételeit beépíteni a napi munkavégzésbe, hiszen nagyon sok lakossági vélemény érkezik az önkormányzathoz, a képviselőkhöz, az önkormányzati hatóságokhoz, és amiket ők jeleznek nekünk közbiztonság területén, azokat a napi munkavégzésbe mi beépítjük és próbáljuk hasznosítani – árulta el dr. Bakk Richárd.

 

További híreink

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk