https://kolorline.hu/Idén is támogatja az önkormányzat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Idén is támogatja az önkormányzat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata idén számítástechnikai, egészségmegőrző és irodai eszközökkel támogatta a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot. Az eszközöket dr. Kiss Attila, a B.-A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság főkapitánya és dr. Bakk Richárd, kazincbarcikai kapitányságvezető vette át Szitka Péter polgármestertől február 15-én.

Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kazincbarcikai rendvédelmi szervek munkájára. Folyamatosan követik a tevékenységüket, és évről évre segítik őket különböző olyan eszközökkel, amelyekkel tovább növelhetik hatékony működésüket. A felmerülő igényekhez igazodva igyekeznek mindig olyan támogatást nyújtani, amire az adott időszakban a leginkább szükség van. Az elmúlt években többek között laptopokkal, egyéb számítástechnikai eszközökkel és digitális alkoholszondával, valamint egy Dacia Duster terepjáróval járultak hozzá a városban megszokott, magas színvonalú közbiztonság fenntartásához.

aláírás
Fotók: Pálinkó Gábor

– Úgy gondolom, hogy a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai mindent megtesznek azért, hogy növeljék a lakosság szubjektív biztonságérzetetét, ennek fenntartásához és a további fejlesztésekhez minden támogatást megkapnak az önkormányzattól. Nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is fontosnak tartom, hogy milyen a társadalmi megbecsülése a rendőrségnek, hiszen ezzel azt a visszajelzést kapjuk, hogy az önkormányzat elégedett a kollégáim munkájával. Ez nagyon nagy elismerés számunkra – mondta el dr. Kiss Attila, aki elismerően nyilatkozott a helyi rendőrkapitányság magas színvonalú munkájáról.
– Nagy jelentőségé van és azt gondolom, hogy minden kollegámat jó érzéssel tölti el az, hogy az önkormányzat megbecsüli az itteni rendőröket. Az elmúlt években számos támogatást kaptunk. Tavaly egy nagyon korszerű terepjáróval gazdagította az önkormányzat a kapitányság eszközparkját. Tavalyelőtt pedig az önkormányzati rendészekkel közös szolgálatokat finanszíroztak túlórakeret formájában, úgyhogy nagyon nagy segítség volt és előremutató ez az együttműködés. Nyilván, cserébe mi is próbáljuk az önkormányzat észrevételeit beépíteni a napi munkavégzésbe, hiszen nagyon sok lakossági vélemény érkezik az önkormányzathoz, a képviselőkhöz, az önkormányzati hatóságokhoz, és amiket ők jeleznek nekünk közbiztonság területén, azokat a napi munkavégzésbe mi beépítjük és próbáljuk hasznosítani – árulta el dr. Bakk Richárd.

 

További híreink

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk