https://kolorline.hu/Utánpótlás: Kecskeméten nyertek tornát a VRCK minisei

Utánpótlás: Kecskeméten nyertek tornát a VRCK minisei

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vegyész RC Kazincbarcika U13-as fiú csapata a hétvégén a Kecskeméti Sportiskola B és a MÁV Előre B csapata ellen játszott tornát a másodosztályban, és mindkét összecsapást szettveszteség nélkül abszolválták fiaink.

Sajnos az előző forduló kimaradt a VRCK mini csapata a sok betegség miatt, így a TFSE és a Dág elleni összecsapásoknak igyekszika klub új időpontot találni. A kecskeméti viszont végre az első olyan torna volt a szezonban a fiúk számára, ahol teljes létszámban tudtak megjelenni, egészen pontosan az összes, idősebb játékosára számíthatott Máthé László vezetőedző.

– Mind a tizenegy játékosunk bőven kapott játéklehetőséget, és idén már a tizenhatodik játékosunk is bemutatkozhatott a bajnokságban – osztott meg részleteket Máthé a vrck.hu-val.
– Mindenki élvezte a csapat által nyújtott támogató, egymást biztató légkört. Az eddigi fordulókhoz képest, ahol betegségek miatt mindig sok hiányzónk volt, más hangulatban utaztunk Kecskemétre. Első alkalom volt, hogy szinte a legjobb csapatunkkal tudtunk kiállni és ez meglátszott a mutatott játékon is. Magabiztosak voltunk és mindenki jól szállt be a játékba. Az elvégzett munka hozott végre a fiúknak egy tornagyőzelmet.
Máthé hozzátette, természetesen még sok hiányosságuk van ezen a szinten, éppen ezért a földön kell maradniuk, tovább dolgozni alázattal, ahogy eddig tették. A tabellán jelenleg a negyedik helyen áll a csapat, de négy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a listavezető MEAFC-Miskolc. Érdekesség – és jó látni -, hogy az első négyben három borsodi együttes is található, hiszen a MEAFC-Felsőzsolca második.

A tervek szerint márciusban Veszprémbe utazik a VRCK U13-as együttese, ahol a hazaiakon kívül a Hajta SE-vel is megmérkőzik.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk