https://kolorline.hu/Ismét körbefutotta a Balatont Gyöngyösi Róbert

Ismét körbefutotta a Balatont Gyöngyösi Róbert

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gyöngyösi Róbert most a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványért futott körbe a Balatont. A kazincbarcikai Forrest Gump segítő nélkül, nehéz körülmények között futotta körbe a tavat, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy több vakvezető kutyára lenne szükség.

Február 26-án szombaton indult útnak Gyöngyösi Róbert az északi parton, szép időben. Éjszaka azonban begorombult a Balaton vidéke, mínusz 3 fokra süllyedt a hőmérséklet. Keszthelytől egészen Siófokig szembeszéllel birkózott meg a futó. Vasárnap délelőtt a 171. km teljesítése közben a hó is elkezdett esni, de ez sem törte meg a sportembert, aki 33 óra alatt tette meg a távot.

– A végére a bokáim bedagadtak, emiatt lassultam le, de ez benne van. Rengeteg gratulációt, dicséretet kaptam, értékelték a sportteljesítményt és azt, hogy a vakvezető kutyákért futottam. Örülök, hogy sokan mind a kettőt meglátták, ez volt a célunk az alapítvánnyal – árulta el Róbert.

Gyöngyösi Róbertet a balatonfüredi célnál a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány képviseletében Látrányi Orsolya, Torma kiképzője, Tanai Csaba, Bonca gazdája, valamint Ulti és kölyöknevelője, Szabóné Gajdács Györgyi fogadta, és köszönte meg neki a segítséget.


Fotók: Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány

További híreink

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk