https://kolorline.hu/Elkezdődött az idény a Sláger Kazincbarcikai KSE csapatánál

Elkezdődött az idény a Sláger Kazincbarcikai KSE csapatánál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Sláger Kazincbarcikai KSE felnőtt csapata számára is elkezdődött az idény. A folyamatos edzések mellett az utánpótlás csapatok is versenyeznek az országos bajnokságban.

Megkezdődött a kosárlabda idény a Sláger Kazincbarcikai KSE felnőtt csapatánál, akik eddig két meccset játszottak le - árulta el Gaszper András a Sláger Kazincbarcikai KSE vezetőedzője, aki hozzátette, bár vereséggel végződött mind két összecsapás, a fiúk nem vesztettek lelkesedésükből. Március 11-én újabb mérkőzést játszott a Sláger Kazincbarcikai KSE felnőtt férfi csapata. A házigazdák a MEAFC csapatát fogadták az Irinyi Tornacsarnokban. A mérkőzések mellett az edzések is folyamatosak az egyesület életében, ahol a felnőttek mellett számos utánpótlás csapat is jelen van.

Azok az utánpótlás korú gyermekek, akik szeretnek kosárlabdázni, és szeretnék tovább fejleszteni ügyességüket, tudásukat, valamint szeretnének csapatban, versenyszerűen is játszani, hétköznap délutánonként az Irinyi tornacsarnokban jelentkezhet a vezetőedzőnél, aki sok szeretettel várja az új növendékeket.

További híreink

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.