https://kolorline.hu/A döntő a cél

A döntő a cél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hazai mérkőzést megnyerte, idegenben viszont vereséget szenvedett a Vegyész RC Kazincbarcika a Kaposvár ellen, a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében. A párharc április 15-én, péntek este Kazincbarcikán folytatódik, ahol a kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, hogy életben tartsák döntős reményeiket.

Az elődöntő első csatáját drámai mérkőzésen veszítette el 3-2-re a Vegyész, de hazai pályán győzelemre készültek a kék-sárgák. Jól is kezdtek a vendéglátók, hiszen elhúztak 11-7-re. A kaposvári tréner ekkor időkéréssel próbálkozott, de játékosai sokat hibáztak, így a barcikaiak tovább növelték előnyüket, és végül 25-15-re nyerték a szettet.

A második felvonásban is sokkal jobban röplabdázott a hazai alakulat, akik gyorsan elhúztak 4 ponttal. A somogyiak hiába próbálkoztak, nem sikerült a felzárkózás. 25-16-os hazai győzelemmel ért véget a szakasz. A 3. felvonásban az első pontot ugyan a vendégek szerezték, de innentől a Kazincbarcika uralta a pályán. Bibók nagyszerűen helyettesítette Szabót, és mindenki odatette magát a mérkőzésen. A játszmát 25-13-ra a mérkőzést 3-0-ra nyerte a Vegyész.

A párharcban így 1-1-re módosította az állást a barcikai együttes, így mindenki bizakodott, hogy összejöhet idegenben is a siker.

Kaposváron az első játszmát szoros végjátékban a hazaiak nyerték, majd a 2. felvonásban a vegyész bizonyult jobbnak. A 3. és a 4. szettben azonban végig a házigazdák, a somogyiak akarata érvényesült, így 3-1-re megnyerték a mérkőzést. A 3 győzelemig tartó párharc állása így 2-1 a Kaposvár javára. A Vegyész legközelebb hazai pályán április 15-én, pénteken este 6 órától játszik a Kaposvár ellen.

 

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk