https://kolorline.hu/Lezárt ügyek – Azt hitte, hogy telefont lopott, de nem

Lezárt ügyek – Azt hitte, hogy telefont lopott, de nem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a nővel szemben folytatott, aki egy telefonnak hitt áruleolvasó készüléket akart eltulajdonítani.

A nyomozás adatai szerint a nő 2022. február 5-én tért be a férjével együtt vásárolni az egyik kazincbarcikai élelmiszerboltba. Ennek során a vásárlótérben lévő egyik raklapon meglátott egy számára mobiltelefonnak tűnő készüléket, amelyet először egy kolbász alá rejtett, majd onnan a kabátjába tette.
A pénztár előtti sorban-állásakor megmutatta férjének a tiltott módon szerzett eszközt, aki ráparancsolt, hogy azonnal hagyja azt a boltban, így a nő a készüléket a csipszek közé rejtette.
A későbbiekben derült ki, hogy a bolt alkalmazottja hagyta néhány percre a raklap tetején az áruleolvasó készüléket, amit az elkövető mobiltelefonnak hitt.
Az üzlet kamerái által készített felvételek alapján a rendőrök hamar megállapították az elkövető kilétét, akit néhány óra múlva egy közúti ellenőrzés során igazoltattak, majd előállították a rendőrkapitányságra.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További híreink

A zöldből a Kékesbe: Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 3. szakasza

Dátum: 2024. máj 10. 18:26

A 2024-es Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárfutam öt napjából ismét kettőn lehetett dicső versenyhelyszín városunk. A leghosszabb, 180 kilométeres harmadik táv a kazincbarcikai Fő téren kezdődött. A büszkén zöld városunkból kiszaladó utak egyik legszebbikén, szintén dús zöldön át haladtak a szívós versenyzők egészen a Kékestetőig.

A mentőket ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 10. 15:06

Magyarországon a mentők „születésnapja” május 10., mivel 1887-ben ezen a napon kezdte meg működését a Budapesti Önkéntes Mentő Egyesület. A jeles nap alkalmából Kazincbarcikán is elismerésben részesültek az életmentésben élenjáró mentők.

Tour de Hongrie — ismét megmutatta magát Kazincbarcika

Dátum: 2024. máj 09. 17:21

A Tour de Hongrie kerékpáros verseny második szakaszának befutója Kazincbarcika volt. A napot a brit Mark Cavendish nyerte, magára öltve a sárga trikót.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk