https://kolorline.hu/Győzelemmel indította bronzcsatáját a Vegyész

Győzelemmel indította bronzcsatáját a Vegyész

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A GreenPlan-VRCK a Férfi Röplabda Extraliga bronzcsatájában április 21-én a MAFC együttesét fogadta a Don Bosco Sportcsarnokban. Ugyan az első szettet elveszítette a Vegyész, végül négyszettes győzelmet aratott vendégei ellen.

Páez Carlos távollétében Csizmadia Tamás vette át a hazaiak irányítását. A nyitó szettben végig egy-két pont volt a felek közötti különbség. Blázsovics Péterék a széleken jó százalékkal támadtak, azonban nyolc nyitást is rontottak, ez pedig a végén megbosszulta magát. Az első szettet a MAFC együttese nyerte.

Nem játszott azonban rosszul a Vegyész, és miután a második játékrészben csupán kettő nyitást rontott, be is húzta azt magabiztosan. Remek labdamenetekkel indult az újabb felvonás is, Szabó Dávidék a kemény bombák mellett olykor a finom megmozdulásokat is előhúzták. Lőtávon belül tudtak azonban maradni a fővárosiak is, ám amikor három lett a két csapat közti különbség, Nagy Péter ki kérte második idejét. Ugyan kétszer is visszakapaszkodtak a vendégek, azonban a Vegyész visszaverte a támadásokat, és megnyerte a szettet.

A negyedik játékrészben mínusz háromról gyorsan felkapaszkodott a MAFC, és ezt még kétszer megismételte a negyedik felvonásban. Blázsovics és Szabó voltak a fő pontszerzők, Ciupa pedig jókor szerezte az övéit. Csizmadia jókor használta Blázsovicsot hátsó sorból, és a remek hangulat mellett már nem volt kérdés, mi lesz a mérkőzés végeredménye. A szettet 25:20-ra, a mérkőzést 3:1-re nyerte a Vegyész RC Kazincbarcika.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk