https://kolorline.hu/Fontos győzelem a BKV ellen

Fontos győzelem a BKV ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorcity Kazincbarcika SC az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harminckettedik fordulójában április 24-én, a BKV Előre otthonába látogatott. A hétvégi mérkőzés célja most sem volt más, mint a három pont megszerzése.

A jó iramú mérkőzésen a vendéglátó csapat bebizonyította, hogy nem véletlenül állnak a dobogó harmadik fokán, ám a Kazincbarcikát ők sem tudták legyőzni. A mérkőzésen számos helyzet adódott mind két csapat számára, azonban az első és egyben utolsó gólra egészen a hetvenharmadik percig kellett várni. Süttő Attila szögletét követően Dvorschák fejelt a labdába és juttatta azt Horváth kapujába, amivel újabb értékes három ponttal gazdagította csapatát. Mivel a Barcika győzni tudott Budapesten, és a csapat közvetlen riválisának számító DEAC együttese legutóbbi mérkőzésén döntetlent játszott a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata ellen, a kék-sárgák előnye tizenöt pontra emelkedett. A Kolorcity Kazincbarcika SC legközelebb május elsején a Kisvárda Master Good II. együttesét fogadja a Kolorcity Arénában, ahol egy esetleges barcikai győzelemmel már biztosan bajnoki címet ünnepelhet a csapat.

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk