https://kolorline.hu/Közel volt a bronzérem

Közel volt a bronzérem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Izgalmas mérkőzést és drámai végjátékot hozott a férfi röplabda Extraliga 3. helyéért zajló párharcának ötödik mérkőzése. A mindent eldöntő kazincbarcikai találkozó végén a MAFC diadalmaskodott, így ők szerezték meg a bronzérmet.

A hazai drukkerek alaposan kitettek magukért, hiszen jó hangulat és 600 néző várta a sorsdöntő csatát. A végsőkig kiélezett párharcot tovább már nem húzhatták a felek, hiszen a képlet egyszerű volt, amelyik együttes győz, azé lesz a bronzérem. Az első felvonásban jól kezdett a vegyész, hiszen 10-7-re vezetett, ám ekkor megsérült a csapat egyetlen feladója Csizmaida Tamás, aki rövid ápolás után visszatért ugyan, de érződött rajta, hogy nem tudja folytatni a játékot. Ennek ellenére a Vegyész Moraes ásza után már 15-8-ra vezetett. A vendégek azonban összekapták magukat, megfordították az állást és 23-19-nél veszni látszott a szett. A házigazdák nagy hajrával ugyan még visszahozták a játszmát, de végül 26-24-re a MAFC nyerte a szettet.

A második felvonásban végig sziporkázott a hazai együttes, a csereként beállt Péter Benedek is nagyszerűen röplabdázott így a Kazincbarcikáé lett 25-21 arányban a játszma. A harmadik szakaszban ismét a MAFC dominált, 25-19-re hozta a szettet. A negyedik etapban álomszerűen röplabdázott a VRCK, a hazaiaknak szinte minden bejött, valamennyi pályán lévő játékos tudása legjavát nyújtotta. A kék-sárgák 25-9-es sikere azt jelentette, hogy a mindent eldöntő ötödik szettben dől el a mérkőzés és a párharc sorsa. Az ötödik felvonásban 4-1-re megléptek a vendégek, melyre időkéréssel reagált a hazai tréner. A felzárkózás azonban nem sikerült, mert a fővárosiak kevesebbet hibáztak, így végül a szettet 15-10-re a mérkőzést, valamint a párharcot pedig 3-2-re nyerte a MAFC, ezzel megszerezve a bronzérmet.

Kép forrása: vrck.hu

 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk