https://kolorline.hu/Május 14. – A Tour de Hongrie kazincbarcikai programja

Május 14. – A Tour de Hongrie kazincbarcikai programja

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Május 14-én, szombaton a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárverseny 4. szakaszában Kazincbarcikán, 13.40-kor az Egressy út Fő tér előtti szakaszáról startol a mezőny.

A versenyzők Ózd irányába a 26-os úton haladnak tovább, majd Farkaslyuk és Tardona érintésével érkeznek vissza Vadna felől Kazincbarcikára, ahol kétszer haladnak majd át – várhatóan 16.02-kor és 16.53-kor – az Építők útja Don Bosco Sportcsarnok melletti szakaszán felállított célkapun.
A kerékpárosok három kört tesznek meg a városban a Hadak útja, Ózdi út (26-os főút) – Egressy Béni út – unikornis körforgalom – Jószerencsét út - Építők útja - Tardonai út útvonalon, majd 17.45-től érkeznek az Építők úti célba.

A rajt előtt már déltől várják az érdeklődőket a Fő térre, ahol a csapatokkal lehet ismerkedni, miközben azok a versenyre készülődnek. A verseny alatt a szervezők szurkolói zónákat alakítanak ki az Építők útján a kórház és a Don Bosco Sportközpont közötti szakaszon, a Jószerencsét úton az unikornis körforgalom és az Építők úti kereszteződés között. 

útvonal

útvonal

A Tour de Hongrie történetében először kíséri végig a mezőnyt egy reklámkaraván. Az egyes szakaszokon a versenyzők előtt vagy mögött haladnak majd a nemzetközi kerékpárverseny támogatóinak autói, akik több ezer ajándékkal készülnek a szurkolók számára.

A versenyzők 50-70 km/órás sebességgel is haladhatnak, ezért vigyázzanak a sportolók és a saját testi épségükre!

A megadott időpontok előtt 10-20 perccel időszakos forgalomkorlátozás, útlezárás várható, valamint a verseny az autóbuszok menetrendjét is érinti, melyekről részletes információt ITT találnak.

A verseny ideje alatt a rendőrség szakemberei a Fő téren felállított sátorban bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat adnak és prezentációkat tartanak, továbbá a „Bikesafe” program keretében ingyenes kerékpár-regisztrációt is végeznek.

 

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk