https://kolorline.hu/Ünnepelt a Varázskert Bölcsőde

Ünnepelt a Varázskert Bölcsőde

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gyermeknapot és születésnapot is ünnepeltek a II. Számú Bölcsődében május 13-án. A jeles eseményen új nevet kapott a bölcsőde.

Gyermeknapot ünnepeltek a II. Számú Bölcsődében, ahol ugrálóvár, bohócok és különböző interaktív játékok várták az apróságokat és hozzátartozóikat. Az ünnepséget Ronyeczné Dobronyi Márta intézményegység-vezető nyitotta meg, majd Klimon István, Kazincbarcika város alpolgármestere köszöntötte a gyermekeket és szüleiket.

A gyermeknapon túl az intézmény a 40. születésnapját is ünnepelte, amit ugyan hivatalosan 2020-ban kellett volna megtartani, de a koronavírus-járvány miatti korlátozások csak idén engedték meg az ünneplést. A jubileumi születésnap alkalmából minden kisgyermek ajándékot is kapott, valamint megkóstolhatták az intézmény tortáját.

Az eseményen névadót is tartottak, hiszen a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szavazást indítottak az I. Számú és II. Számú Bölcsőde új nevének megtalálására. A szülők, gyerekek és a városlakók segítségét kérték, hogy döntsék el ők, melyik név tetszik nekik a legjobban. A szavazatok alapján a II. Számú Bölcsőde új neve Varázskert Bölcsőde lett.

 

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk