https://kolorline.hu/Ünnepelt a Varázskert Bölcsőde

Ünnepelt a Varázskert Bölcsőde

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gyermeknapot és születésnapot is ünnepeltek a II. Számú Bölcsődében május 13-án. A jeles eseményen új nevet kapott a bölcsőde.

Gyermeknapot ünnepeltek a II. Számú Bölcsődében, ahol ugrálóvár, bohócok és különböző interaktív játékok várták az apróságokat és hozzátartozóikat. Az ünnepséget Ronyeczné Dobronyi Márta intézményegység-vezető nyitotta meg, majd Klimon István, Kazincbarcika város alpolgármestere köszöntötte a gyermekeket és szüleiket.

A gyermeknapon túl az intézmény a 40. születésnapját is ünnepelte, amit ugyan hivatalosan 2020-ban kellett volna megtartani, de a koronavírus-járvány miatti korlátozások csak idén engedték meg az ünneplést. A jubileumi születésnap alkalmából minden kisgyermek ajándékot is kapott, valamint megkóstolhatták az intézmény tortáját.

Az eseményen névadót is tartottak, hiszen a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szavazást indítottak az I. Számú és II. Számú Bölcsőde új nevének megtalálására. A szülők, gyerekek és a városlakók segítségét kérték, hogy döntsék el ők, melyik név tetszik nekik a legjobban. A szavazatok alapján a II. Számú Bölcsőde új neve Varázskert Bölcsőde lett.

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk