https://kolorline.hu/Ütemterv szerint zajlik a vízi komplexum építése

Ütemterv szerint zajlik a vízi komplexum építése

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt időszak egyik legjelentősebb és legnagyobb beruházása van folyamatban a Csónakázó-tó mellett, ahol az ütemtervnek megfelelően halad a vízi komplexum építése. Az elmúlt napokban két toronydaru is érkezett az építkezéshez.

A már régóta várt vízi komplexum, mely uszoda, strand és wellness funkcióval is rendelkezik majd, a Delfin Vízisport Klub, a Magyar Vízilabda Szövetség, a Wanhua-BorsodChem Zrt., az Emberi Erőforrások Minisztériuma, illetve Kazincbarcika Város Önkormányzata együttműködésében, több ütemben valósul meg, a látványcsapatsportágak támogatási rendszere által, valamint rendkívül jelentős önkormányzati anyagi hozzájárulással.

Halász Béla, a KSK Delfin Vízisport Klub elnöke elmondta, hogy a területen jelenleg az alapozási munkálatok vannak folyamatban, valamint a teljes beruházás két ütemben valósul meg.
Az első ütem kivitelezési munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak, ennek a szerződött értéke 6,6 milliárd forint  – emelte ki az klub elnöek.
A beruházás második ütemében a kiegészítő létesítmények épülnek meg, valamint  külső területen strand funkciós elemek, mint például kültéri medence is várja majd a látogatókat.
Az infrastrukturális fejlesztés során, az impozáns épület mellett közel 300 parkolóhelyet alakítanak ki. Az első ütem befejezése 2023. szeptemberére várható.

További híreink

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk