https://kolorline.hu/Kihívás Napja – Legyen Kazincbarcika a legsportosabb város!

Kihívás Napja – Legyen Kazincbarcika a legsportosabb város!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kihívás napját 1991 óta rendezik meg május utolsó szerdáján, amely a világ talán legnagyobb egy napon zajló lakossági sporteseménye. Az eredetileg „Challenge Day” néven ismertté vált játékban a világon – hazánkkal együtt – legalább 50 ország városai, falvai vesznek részt. Kazincbarcikán a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében számos sportprogram várja az érdeklődőket. Sportoljunk egy negyed órát együtt minél többen, hogy idén is településünk legyen a legsportosabb város!

Az esemény célja: a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz. A résztvevők 15 perces aktivitását rögzítik éjféltől este kilenc óráig. A programnak közösség formáló hatása van, hiszen a helyi sportjátékokban lakhelytől, kortól, munkahelytől és nemzetiségtől függetlenül bárki részt vehet.
A településeken kívül a tanintézmények, a tűzoltóparancsnokságok, a cégek, a szerkesztőségek és a 3-1-2 Meridiántorna gyakorlók versengenek a rendezvénynapon.

Játszótéri Kihívás
9:00 órától
A kazincbarcikai általános iskolák alsósai birtokba veszik a város játszótereit!

Fitt Ovi! Olimpia
Don Bosco Sportközpont
10:00 órától
Játékos sorversenyek és ügyességi feladatok

Fitt Barcika!
Mezey István Művészeti Központ
10:00 Jóga
11:00 Zumba Gold
15:30 Kismama torna
16:30 Zumba
18:00 Hastánc

plakát

További híreink

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk