https://kolorline.hu/BorsodChem Kolorfutás Night - Még mindig él a kedvezményes nevezés

BorsodChem Kolorfutás Night - Még mindig él a kedvezményes nevezés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseménye, a Kolorfutás. A tavalyi sikerekre alapozva, a szervezők ismét éjszakai rajtokkal, ám új útvonallal készülnek.

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából a Barcika Art Nonprofit Kft. idén ismét megrendezi a térség egyik legnépszerűbb futóversenyét, a Kolorfutást. A BorsodChem Kolorfutás Night verseny központi helyszíne a megújult Fő tér lesz, innen rajtolnak majd el a versenyzők és itt érnek majd a célba is. A szervezők több távot is kialakítottak annak érdekében, hogy mindenki megtalálja maga számára a legalkalmasabbat. A rendkívül színes, látványelemekkel tarkított futóeseményen az érdeklődök nevezhetnek többek között az 5,25 km-es minimaratonra, a 10,5 km-es negyedmaratonra, a 21 km-es félmaratonra, valamint a 42 km-es maratoni távra. A szervezők a gyerekeket sem hagyták ki, ők az 1500 m-es sulimaratonra, illetve a 800 m hosszú ovimaratonra regisztrálhatnak.

Nevezni a megszokott módon online, július végéig a www.kolorcity.hu oldalon lehetséges. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvételt, a rajtszámot, a befutóérmet, az útvonal biztosítását, a chipes időmérést, a frissítő pontok használatát, az egészségügyi biztosítást, a versenybírói felügyeletet, az ingyenesen letölthető fotókat, valamint a futópólót. A versenyre érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen a tavalyi évben is gyorsan elfogytak a helyek. Fontos, hogy a nevezés csak a befizetéssel válik érvényessé. A BorsodChem Kolorfutás Night-al kapcsolatos bővebb információ, valamint a megújult útvonal a www.kolorcity.hu weboldalon érhető el.

További híreink

A hőség zavara...

Dátum: 2022. jún 30. 09:15

A nyári meleg, a kánikula ugyanúgy megviseli az állatok szervezetét, mint az emberekét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ajánlásai a forró napokra, hogy az állatartásból ne legyen állatkínzás.

Miért alakult ki ilyen szakemberhiány Magyarországon?

Dátum: 2022. jún 30. 09:06

A ma Magyarországon tapasztalható szakemberhiány jól ismert jelenség. Aki a közelmúltban lakásfelújításba fogott, vagy csak szerelőt kellett hogy hívjon, jó eséllyel több ősz hajszállal lett gazdagabb. A szerelők tisztában vannak a piaci helyzettel, ezért nagyon magas árakat kérnek el, emellett sokszor hosszú hónapokra előre tudnak csak időpontot adni. A Mapei Kft. kutatása alapján áttekintjük a jelenlegi állapotot, majd röviden górcső alá vesszük a legfontosabb okokat.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Itt a vakáció!

Dátum: 2022. jún 29. 16:21

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk