https://kolorline.hu/Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idén ismét lehetőségük van diákmunkára Kazincbarcika Város Önkormányzatánál a 16-25 év közötti tanulóknak. Jelentkezni e-mailben és személyesen lehet, az első körben július 1-től július 31-ig, illetve második körben az augusztus 1-jétől augusztus 31-ig tartó munkára.

Várják azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnének heti 20 órát, napi 4 órát dolgozni 95 300 Ft-ért, ami után személyi jövedelemadót nem kell fizetni. A programban a fiatalok csak a Mt. hatálya alá tartozó munkaviszonyban lesznek foglalkoztatva.
Az önkormányzatnál nyári diákmunka alatt igyekeznek olyan feladatokat adni a tanulók számára, amelyeket esetleg később a felnőttkori életben és a munkájuk során is hasznosítani tudnak majd. Megismerik a munkafolyamatokat, képet kapnak az önkormányzati munkáról, a közigazgatás működéséről, és átérezhetik a munkával járó kötöttségeket, ami mindenképpen hasznos tapasztalat lehet számukra. 
Jelentkezni a kitöltött „Előzetes kérdőív 2022 Diákmunka” nyomtatvány beküldésével lehet a szitka.peter@kazincbarcika.hu e-mail-címre, vagy a Polgármesteri Hivatal recepcióján kérhető nyomtatvány kitöltésével és leadásával június 30-án 12 óráig.

Feltételek:
– „Előzetes kérdőív 2022 Diákmunka” nyomtatvány kitöltése és beadása. Letölthető: ITT
– kazincbarcikai lakhely
– 16-25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszony
– foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek
– regisztráció a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Munkaügyi Központ). 
   Szükséges iratok: 

  • személyes okmányok, 
  • érvényes diákigazolvány,
  • az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás.


 

További híreink

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Dátum: 2024. ápr 21. 17:50

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk