https://kolorline.hu/Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idén ismét lehetőségük van diákmunkára Kazincbarcika Város Önkormányzatánál a 16-25 év közötti tanulóknak. Jelentkezni e-mailben és személyesen lehet, az első körben július 1-től július 31-ig, illetve második körben az augusztus 1-jétől augusztus 31-ig tartó munkára.

Várják azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnének heti 20 órát, napi 4 órát dolgozni 95 300 Ft-ért, ami után személyi jövedelemadót nem kell fizetni. A programban a fiatalok csak a Mt. hatálya alá tartozó munkaviszonyban lesznek foglalkoztatva.
Az önkormányzatnál nyári diákmunka alatt igyekeznek olyan feladatokat adni a tanulók számára, amelyeket esetleg később a felnőttkori életben és a munkájuk során is hasznosítani tudnak majd. Megismerik a munkafolyamatokat, képet kapnak az önkormányzati munkáról, a közigazgatás működéséről, és átérezhetik a munkával járó kötöttségeket, ami mindenképpen hasznos tapasztalat lehet számukra. 
Jelentkezni a kitöltött „Előzetes kérdőív 2022 Diákmunka” nyomtatvány beküldésével lehet a szitka.peter@kazincbarcika.hu e-mail-címre, vagy a Polgármesteri Hivatal recepcióján kérhető nyomtatvány kitöltésével és leadásával június 30-án 12 óráig.

Feltételek:
– „Előzetes kérdőív 2022 Diákmunka” nyomtatvány kitöltése és beadása. Letölthető: ITT
– kazincbarcikai lakhely
– 16-25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszony
– foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek
– regisztráció a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Munkaügyi Központ). 
   Szükséges iratok: 

  • személyes okmányok, 
  • érvényes diákigazolvány,
  • az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás.


 

További híreink

A hőség zavara...

Dátum: 2022. jún 30. 09:15

A nyári meleg, a kánikula ugyanúgy megviseli az állatok szervezetét, mint az emberekét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ajánlásai a forró napokra, hogy az állatartásból ne legyen állatkínzás.

Miért alakult ki ilyen szakemberhiány Magyarországon?

Dátum: 2022. jún 30. 09:06

A ma Magyarországon tapasztalható szakemberhiány jól ismert jelenség. Aki a közelmúltban lakásfelújításba fogott, vagy csak szerelőt kellett hogy hívjon, jó eséllyel több ősz hajszállal lett gazdagabb. A szerelők tisztában vannak a piaci helyzettel, ezért nagyon magas árakat kérnek el, emellett sokszor hosszú hónapokra előre tudnak csak időpontot adni. A Mapei Kft. kutatása alapján áttekintjük a jelenlegi állapotot, majd röviden górcső alá vesszük a legfontosabb okokat.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Itt a vakáció!

Dátum: 2022. jún 29. 16:21

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk