https://kolorline.hu/Tájékoztató lakossági azbesztmentesítési pályázatról

Tájékoztató lakossági azbesztmentesítési pályázatról

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tájékoztatom városunk lakosságát, az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Tiszta Ország” Programja keretében megvalósuló, NHKV Zrt. által kiírt pályázatról.

A súlyos betegségeket okozó, azbeszt tartalmú építőanyagok annak ellenére vannak jelen a magyar lakosság életében, hogy 2005 óta tilos a forgalmazásuk és felhasználásuk. A veszélyes hulladékként nyilvántartott, azbesztet tartalmazó palatetők, kerítéselemek, burkolóanyagok ártalmatlanítása, vagy ártalmatlanításra történő leadása jelentős költségekbe kerül az ingatlantulajdonosoknak. 
A Lakossági Azbesztmentesítési Pályázat kiírása egyszeri, nem pénzbeli támogatás nyújt a lakossági ügyfelek részére, kizárólag az azbeszthulladék begyűjtésére, szállítására és ártalmatlanításra történő átadására vonatkozik. 
Pályázni 2022. június 20-án 8.00 órától keretkimerülésig, de legkésőbb 2022. augusztus 22. 24.00 óráig lehet az NHKV Zrt. oldalán megtalálható beadó felületen. 
A pályázat részletes leírása az alábbi linken elérhető: http://nhkv.hu/azbeszt-informaciok/

Kérjük Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatásának szíves tudomásul vételét!

Tisztelettel:
Szitka Péter
polgármester 
 

További híreink

A hőség zavara...

Dátum: 2022. jún 30. 09:15

A nyári meleg, a kánikula ugyanúgy megviseli az állatok szervezetét, mint az emberekét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány ajánlásai a forró napokra, hogy az állatartásból ne legyen állatkínzás.

Miért alakult ki ilyen szakemberhiány Magyarországon?

Dátum: 2022. jún 30. 09:06

A ma Magyarországon tapasztalható szakemberhiány jól ismert jelenség. Aki a közelmúltban lakásfelújításba fogott, vagy csak szerelőt kellett hogy hívjon, jó eséllyel több ősz hajszállal lett gazdagabb. A szerelők tisztában vannak a piaci helyzettel, ezért nagyon magas árakat kérnek el, emellett sokszor hosszú hónapokra előre tudnak csak időpontot adni. A Mapei Kft. kutatása alapján áttekintjük a jelenlegi állapotot, majd röviden górcső alá vesszük a legfontosabb okokat.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Itt a vakáció!

Dátum: 2022. jún 29. 16:21

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk