https://kolorline.hu/Dudás Tamás lesz Toronyai segítője

Dudás Tamás lesz Toronyai segítője

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A GreenPlan-VRCK másod- és erőnléti edzőjeként dolgozik a jövőben Dudás Tamás, akire nem kis feladatok várnak.

Dudás számára nem lesz újdonság az edzősködés, hiszen már harmadik szezonjára készül, mint erőnléti szakember. Ennek megfelelően folyamatosan fejleszti tudását, amellett, hogy az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatója, különböző előadásokon is részt vett, így az EXOS nemzetközileg elismert továbbképzésén is. Korábban az utánpótlás számára is vezényelt tréningeket, többnyire a VRCK nyári táboraiban, de idén májusban helyettesítenie kellett Toronyai Miklóst és Batári Csabát is.

A 34 éves Dudás általános iskolásként kezdett el röplabdázni, soha nem játszott más klubban, csak a Vegyészben. A magyar válogatottban kétszer is pályára léphetett liberóként, az Extraligában és a Magyar Kupában pedig összesen három aranyérmet szerzett több ezüst és bronzérem mellett.

– Nagy változás lesz, és még nagyobb felelősséggel fog járni, mint a teljesen aktív játékosi élet – fogalmazott Dudás a vrck.hu-nak.
– Várom ezt a kihívást, és ez egy újabb tudatos lépés a jövőbeli elképzeléseim megvalósításához. Szerencsére az egyetem és a klub keretein belül már több lehetőségem is volt edzések vezetéséhez, szerencsére a visszajelzések nagyon pozitívak voltak. Persze rengeteg tanulnivaló van még előttem, és mindent megteszek azért, hogy naprakész legyek, és folyamatosan képezzem és fejlesszem magam.

Mivel Toronyai vezetőedző a válogatottal az Európa-bajnoki szereplésre készül, ezért augusztusban Dudás felügyeli a GreenPlan-VRCK felkészülését. A két szakember közösen már összeállították az edzésprogramot, a felkészülés augusztus 1-én kezdődik.

Batári Csaba is marad a VRCK alkalmazásában, de nem kisebb feladatokat kapott, mint az U15-ös és az U20-as korosztály felkészítését, versenyeztetését. Emellett a felnőtteknél a statisztikusi feladatokat is ellátja.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk