https://kolorline.hu/Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorcity Kazincbarcika SC július 24-én játszotta utolsó felkészülési mérkőzését. A kék-sárgák a főpróbán, a szintén másodosztályú Aqvital FC Csákvár ellen léptek pályára.

Tegnap délután a szintén NB2-es Aqvital FC Csákvár ellen tartotta meg a Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnoki főpróbát. Az utolsó felkészülési mérkőzésen már korán, a tizenharmadik percben emberhátrányba került a barcikai csapat, hiszen Szekszárdi Tamást egy utolsó emberként elkövetett szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető. Ezt követően az első félidőben még sikerült rendezni soraikat és a csákvári támadásokat a barcikai védelem, valamint Megyeri II Gábor is rendre hárítani tudta. A második játékrészben azonban egy Torvund Alexander által értékesített büntetővel szerzett vezetést a Csákvár csapata, majd három perccel később Karacs lövését ugyan még kiütötte Megyeri II, azonban a kipattanóra érkező Körmendi Kevin már betalált kapunkba, végül pedig a nyolcvanhatodik percben Karacs Dániel is gólt szerzett, így a Barcika három gólos vereséget szenvedett az Aqvital FC Csákvár ellen.

A vezetőedző, Varga Attila a következőképpen értékelte a mérkőzést:

"Ebből a meccsből sokat nem tudunk meg, hiszen ebben a kánikulában a tizenharmadik perctől emberhátrányban futballoztunk, ami mindent amit terveztünk átírt! A hetvenedik percig jól álltunk a lábunkon, majd az utolsó negyed órában megérdemelten eldöntötte a Csákvár! A cserék közül több játékosban is csalódtam!"

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR 3-0 (félidőben: 0-0)
Gólszerzők: Torvund Alexander 73', Körmendi Kevin 76', Karacs Dániel 86'
Kiállítva: Szekszárdi Tamás 13'

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri II Gábor, Szemere Balázs, Szekszárdi Tamás, Ur László, Heil Valter, Süttő Attila, Székely Dávid, Csatári Gergő, Nagy János, Szabó Balázs, Takács Tamás
Cserék: Megyeri Gábor, Lippai Tibor, Sztankó Dávid, Hleba Tamás, Ádám Ferenc, Kurdics Levente, Pálinkás Gergő, Kálnoki-Kis Zsombor
Vezetőedző: Varga Attila

Aqvital FC Csákvár: Auerbach Martin, Murka Benedek, Vaskó Tamás, Karacs Dániel, László Noel, Mészáros Dávid, Gazdag Vajk, Magyar Zsolt, Tamás Nándor, Hornyák Marcell, Baracskai Roland
Cserék: Koval Viktor, Fejős Áron, Janyickij Kirilló, Torvund Alexander, Körmendi Kevin, Alaxai Áron
Vezetőedző: Tóth Balázs

Forrás: kbsc.hu

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk