https://kolorline.hu/Hamarosan három új falfestmény színesíti a várost

Hamarosan három új falfestmény színesíti a várost

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lezárult a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázata. A három új nyertes pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma idén 45-re bővül.

A falfelületekre egyedi tervezésű, több részből és többféle technikával készült falfestésterveket vártak, amelyek figyelemfelhívó jelleggel bírnak az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásra.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, melynek eredményeként 3 db pályamunkát választottak ki. A nyertes alkotások készítői pénzjutalomban részesülnek és a kiválasztott falfelületekre kerülnek felfestésre:Polar Bears
Polar Bears – Szabó Alex alkotása

Túlélők
Túlélők – Masir Eszter alkotása

Megfordult helyzet
Megfordult helyzet – Szentgyörgyi Erika alkotása

Kazincbarcika Város Önkormányzata a közönség által legjobbnak ítélt pályamunkát is jutalmazza majd. Az alkotásokra hamarosan lehet szavazni a kolorline.hu oldalon, és a legtöbb jelölést kapó alkotó nyeri a különdíjat. Figyeljék a hírportált és döntsék el önök, ki legyen a nyertes!

A pályázat Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP azonosítójú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül valósult meg.

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk