https://kolorline.hu/Hamarosan három új falfestmény színesíti a várost

Hamarosan három új falfestmény színesíti a várost

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lezárult a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázata. A három új nyertes pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma idén 45-re bővül.

A falfelületekre egyedi tervezésű, több részből és többféle technikával készült falfestésterveket vártak, amelyek figyelemfelhívó jelleggel bírnak az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásra.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, melynek eredményeként 3 db pályamunkát választottak ki. A nyertes alkotások készítői pénzjutalomban részesülnek és a kiválasztott falfelületekre kerülnek felfestésre:Polar Bears
Polar Bears – Szabó Alex alkotása

Túlélők
Túlélők – Masir Eszter alkotása

Megfordult helyzet
Megfordult helyzet – Szentgyörgyi Erika alkotása

Kazincbarcika Város Önkormányzata a közönség által legjobbnak ítélt pályamunkát is jutalmazza majd. Az alkotásokra hamarosan lehet szavazni a kolorline.hu oldalon, és a legtöbb jelölést kapó alkotó nyeri a különdíjat. Figyeljék a hírportált és döntsék el önök, ki legyen a nyertes!

A pályázat Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP azonosítójú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül valósult meg.

 

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk