https://kolorline.hu/Elstartolt a KolorFesztivál!

Elstartolt a KolorFesztivál!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 5-én a Léggömbből épített mesevilág kiállításmegnyitójával indult el az augusztus 20-ig tartó KolorFesztivál. Délután 16:00 órától a Felföldi Fotográfusok 2000-2022 közötti fotóiból készült kiállításmegnyitó várja a látogatókat. Este 20:00-tól The Sharonz, 21:30-tól a Bagossy Brothers Company koncertje várja a fesztiválozókat a Csónakázó-tónál.

A KolorFesztivál egészen augusztus 20-ig tart, ez idő alatt különböző helyszíneken, többek között a Csónakázó-tónál, a Mezey István Művészeti Központ udvarán, a megújult Fő téren, valamint a környező településeken várják programokkal az érdeklődőket. Fellép többek között a Bagossy Brothers Company, az Edda Művek, a Kowalsky meg a Vega, a Valmar, a TNT, Király Viktor és a Fool Moon is, de szabadtéri színház, muzsikáló templomok, táncos programok és kurzusok, KölyökSziget, valamint számos művészeti program és kiállítás is várja a kikapcsolódni vágyókat.

A fesztivál belépődíjas programjaira jegyek online a www.kolorcity.hu/fesztivaljegyek  oldalon, a KolorApp mobilapplikációban, illetve személyesen a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, a Tourinform miskolci irodájában, valamint az edelényi Hadobás Pál Művelődési Központban vásárolhatók meg. Természetesen a rendezvények helyszínén is válthatóak jegyek.

Minden program egy helyen: www.kolorcity.hu/programok

A teljes programfüzet letölthető: ITT

Parkolási információk:  ITT 

Várunk szeretettel mindenkit a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!

További híreink

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2022. okt 06. 11:12

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 06. 10:34

Felnőtt és gyermekprogramok, könyvbemutató, író-olvasó találkozók, különböző online programok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 3-a és 9-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 05. 13:43

Futball Diákolimpia városi és körzeti döntőt rendeztek október 4-én a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a II. és a III. korcsoportos általános iskolás diákok vettek részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Szüreti Vigalom

Mezey István Művészeti Központ udvara

Idősek hónapja –Tökös családi játszóház

Mezey István Művészeti Központ – Gyermekek háza-Kézművesház

Idősek hónapja – Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek táncelőadása

I. Számú Idősek Otthona Klubja Kazincbarcika, Csokonai utca 3.

Idősek hónapja – KolorAkadémia

Mezey István Művészeti Központ

Idősek hónapja – Szépkorúak Színes Világa - Nyugdíjas Ki mit tud?

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk