https://kolorline.hu/Léggömbből épített mesevilág

Léggömbből épített mesevilág

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

KolorCity Kazincbarcika és a Gemar bemutatja: Léggömbből épített mesevilág! Magyarországon először, augusztus 5-től az Ádám Jenő Tagiskola aulájában.

A több mint 24 000 darab környezetbarát lufiból, hat profi tervező által épített KolorCity mesevilág augusztus 20-ig látogatható az Ádám Jenő Tagiskola aulájában, minden nap 9:00-11:00 és 14:00-20:00 között. Csodáld meg a mesterek – Szemenyei Dóra, Csatai Gergő, Bodó József, Kovács Mária, Szemerédi Nelli és Gelei Csaba – munkáját! Fontos: A kiállított lufiszobrok fogdosása tilos!
Augusztus 5-6-7-én (péntek-szombat-vasárnap) 15:00 és 18:00 között ingyenes fotót kaphatnak magukról a lufikiállítás látogatói, melyet elvihetnek emlékbe!
A program támogatója:a KolorBarcika Egyesület.

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok

A teljes programfüzet letölthető: ITT

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk