https://kolorline.hu/Léggömbből épített mesevilág

Léggömbből épített mesevilág

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

KolorCity Kazincbarcika és a Gemar bemutatja: Léggömbből épített mesevilág! Magyarországon először, augusztus 5-től az Ádám Jenő Tagiskola aulájában.

A több mint 24 000 darab környezetbarát lufiból, hat profi tervező által épített KolorCity mesevilág augusztus 20-ig látogatható az Ádám Jenő Tagiskola aulájában, minden nap 9:00-11:00 és 14:00-20:00 között. Csodáld meg a mesterek – Szemenyei Dóra, Csatai Gergő, Bodó József, Kovács Mária, Szemerédi Nelli és Gelei Csaba – munkáját! Fontos: A kiállított lufiszobrok fogdosása tilos!
Augusztus 5-6-7-én (péntek-szombat-vasárnap) 15:00 és 18:00 között ingyenes fotót kaphatnak magukról a lufikiállítás látogatói, melyet elvihetnek emlékbe!
A program támogatója:a KolorBarcika Egyesület.

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok

A teljes programfüzet letölthető: ITT

További híreink

Szeptemberre elkészül az Eszterlánc Óvoda új épülete

Dátum: 2023. márc 29. 09:00

Korszerű, a mai kor színvonalának megfelelő épületet kap a kazincbarcikai Eszterlánc Óvoda a Magyarországi Református Egyház országos óvodaprogramjának keretében. A beruházás jó ütemben halad, így az új intézmény idén szeptembertől fogadja a gyermekeket.

A végéhez közelít a távfűtési szezon

Dátum: 2023. márc 28. 18:29

Kazincbarcikán az országos átlaghoz képest kiemelten sok, körülbelül 8000 távfűtéses ingatlan található. A távhőtörvény szerint a szolgáltatónak szeptember 15. és május 15. között kell rendelkezésre állnia. Hogy mikor induljon és mikor álljon le a fűtés ezen időszakon belül, azt a társasházközösség dönti el. Kazincbarcikán az intézményekben úgynevezett jelleggörbe alapján, míg a távfűtéses lakásokban a külső hőmérséklet alakulásának függvényében fűtenek.

A Deák iskola tanulóinak alkotásaiból nyílt tárlat a Mezeyben

Dátum: 2023. márc 28. 09:00

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjai márciusban kiállították változatos műveiket a Mezey István Művészeti Központban. A MONTÁZS május 4-ig tekinthető meg.

Bemutatkoztak a leendő elsősök tanítói Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 27. 22:13

Egy igazán kedves és emlékezetes program során ismerhették meg a leendő első osztályos kazincbarcikai óvodások tanítóikat. A Pollack Mihály Általános Iskola és tagiskolái a Don Bosco Sportközpontba hívták a város utolsó éves ovisait, hogy bemutathassák, milyen munka zajlik az érintett oktatási intézményekben.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk