https://kolorline.hu/Knézy Jenő nyitja meg a Sportlegendák relikviái kiállítást a Mezey-ben!

Knézy Jenő nyitja meg a Sportlegendák relikviái kiállítást a Mezey-ben!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai sportlegendák relikviái című kiállítás ma, szombaton 16:00 órakor nyílíik a Mezey István Művészeti Központban.

A kiállítás Kazincbarcika több évtizednyi sporttörténetét foglalja össze, olyan egyesületekét, emberekét, amelyekre mai napig büszkék lehetünk. A tárlat során többféle sportág kimagasló eredményeivel is megismerkedhetünk, mint például súlyemelés, atlétika, ritmikus gimnasztika, birkózás, tenisz, kézilabda, labdarúgás, sakk, röplabda.  A kiállítás célja, hogy megismerhessük a város múltjának egyéni és csapatsportolóit, valamint a helyi sportélet sokszínűségét, ami mai napig jellemző Kazincbarcikán.

A bemutatón lehetőségünk van megismerni olyan relikviákat, amelyek betekintést nyújtanak a régi versenysportba legyen az akár egy oklevél, serleg, érem, sportruházat, fotó vagy különféle sporteszköz. Érdekességnek mondható, hogy olyan tárgyak is megtalálhatók, amelyek egészen a város megalakulásának idejéhez köthető tehát az 1950-es évektől egészen a 2000-es évekig.

A tárlat házigazdája ifj. Knézy Jenő sportkommentátor.

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok

A teljes programfüzet letölthető: ITT

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk