https://kolorline.hu/Tóth Anna világbajnoki bronzérmes 100 m gáton

Tóth Anna világbajnoki bronzérmes 100 m gáton

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 6-án a magyar csapat legjobb eredménye a kolumbiai Caliban megrendezett U20-as világbajnokságon: a kazincbarcikai Tóth Anna új korosztályos magyar csúccsal bronzérmes lett 100 méteres gátfutásban.

A DVTK fiatal tehetsége végig remekül szerepelt az U20-as vb-n.  Előbb csütörtökön az előfutamban még óriásit mentve is könnyedén jutott tovább a másnapi elődöntőbe, majd ott 13.16 másodpercre javította a június végi korosztályos magyar csúcsát, amivel a 3. legjobb idővel biztosította a helyét a fináléban.

Tigyi József tanítványa a döntőben aztán még a pénteki idejét is túlszárnyalta! A két jamaicai, a végül 12.77-es versenycsúccsal első Kerrica Hill és a 12.87-tel szintén élete legjobbját elérő Alexis James között futva is szépen helyt állt. Sőt, kereken 13.00 másodpercre faragta az U20-as magyar rekordot, aminek köszönhetően 2021 után ismét bronzéremmel térhet haza a junior vb-ről.

Forrás: atletika.hu

 

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk