https://kolorline.hu/Tóth Anna világbajnoki bronzérmes 100 m gáton

Tóth Anna világbajnoki bronzérmes 100 m gáton

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 6-án a magyar csapat legjobb eredménye a kolumbiai Caliban megrendezett U20-as világbajnokságon: a kazincbarcikai Tóth Anna új korosztályos magyar csúccsal bronzérmes lett 100 méteres gátfutásban.

A DVTK fiatal tehetsége végig remekül szerepelt az U20-as vb-n.  Előbb csütörtökön az előfutamban még óriásit mentve is könnyedén jutott tovább a másnapi elődöntőbe, majd ott 13.16 másodpercre javította a június végi korosztályos magyar csúcsát, amivel a 3. legjobb idővel biztosította a helyét a fináléban.

Tigyi József tanítványa a döntőben aztán még a pénteki idejét is túlszárnyalta! A két jamaicai, a végül 12.77-es versenycsúccsal első Kerrica Hill és a 12.87-tel szintén élete legjobbját elérő Alexis James között futva is szépen helyt állt. Sőt, kereken 13.00 másodpercre faragta az U20-as magyar rekordot, aminek köszönhetően 2021 után ismét bronzéremmel térhet haza a junior vb-ről.

Forrás: atletika.hu

 

 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk