https://kolorline.hu/Előzzük meg a közúti tragédiákat!

Előzzük meg a közúti tragédiákat!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendőrség ajánlása az elsőbbségi jog gyakorlati alkalmazásáról.

A balesetek és annak súlyos, vagy akár tragikus következményei türelemmel, kellő körültekintéssel, és a közlekedés más résztvevőivel szemben tanúsított előzékenységgel elkerülhetők!
Az elsőbbségi jog megadásáról a KRESZ egyértelműen rendelkezik, de minden közlekedési szituációban kiemelt jelentősége van a résztvevők egyéni döntéseinek. Az elsőbbségi jog megadása nemcsak kötelező, de a biztonságos közlekedés egyik garanciája.
Az elsőbbséggel rendelkező járművezetőknek a tervezett manőver megkezdése ellőtt meg kell győződniük arról, hogy az elsőbbséget megkapták, és emellett aról is, hogy az irányváltoztatást betudják-e fejezni biztonságosan.
Kérjük, hogy a tragédiák elkerülése érdekében a közúti közlekedésre vonatkozó szabályokat mindig tartsák be! Közlekedjenek türelemmel, kellő körültekintéssel, és megfontoltan mind a saját és a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága érdekében.

Forrás: police.hu

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk