https://kolorline.hu/Díjazták a kreatív falfestőket

Díjazták a kreatív falfestőket

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 16-án került sor a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázatának eredményhirdetésére.

díjazott
Képünkön balról: Klinkó Zoltán, a BorsodChem Zrt. kommunikációs specialistája, Sentgyörgyi Erika nyertes pályázó és Klimon István alpolgármester

díjazott
Képünkön balról: Klinkó Zoltán, Szabó Alex nyertes pályázó és Klimon István 

A nyerteseknek Klimon István alpolgármester és Klinkó Zoltán, a BorsodChem Zrt. kommunikációs specialistája adta át a díjakat a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.
A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, melynek eredményeként 3 db pályamunkát választottak ki. A nyertes alkotások készítői pénzjutalomban részesültek.
A Mátyás király útra már felkerült Szabó Alex alkotása, a Polar Bears (ld.: indexkép). Jelenleg Szentgyörgyi Erika: Megfordult helyzet című képének falfestési munkálatait tekinthetik meg, akik ellátogatnak a Babits Mihály útra.

Esernyős házfal

Megfordult helyzet

Masir Eszter: Túlélők című műve augusztus végén kerül fel a Mikszáth Kálmán út egyik homlokzatára. (Nem tudott részt venni a díjátón, nyereményét később veheti át.)

Túlélők

A három új nyertes pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma idén 45-re bővül.

A pályázat Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP azonosítójú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül valósult meg.

life logó

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk