https://kolorline.hu/Díjazták a kreatív falfestőket

Díjazták a kreatív falfestőket

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 16-án került sor a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázatának eredményhirdetésére.

díjazott
Képünkön balról: Klinkó Zoltán, a BorsodChem Zrt. kommunikációs specialistája, Sentgyörgyi Erika nyertes pályázó és Klimon István alpolgármester

díjazott
Képünkön balról: Klinkó Zoltán, Szabó Alex nyertes pályázó és Klimon István 

A nyerteseknek Klimon István alpolgármester és Klinkó Zoltán, a BorsodChem Zrt. kommunikációs specialistája adta át a díjakat a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.
A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, melynek eredményeként 3 db pályamunkát választottak ki. A nyertes alkotások készítői pénzjutalomban részesültek.
A Mátyás király útra már felkerült Szabó Alex alkotása, a Polar Bears (ld.: indexkép). Jelenleg Szentgyörgyi Erika: Megfordult helyzet című képének falfestési munkálatait tekinthetik meg, akik ellátogatnak a Babits Mihály útra.

Esernyős házfal

Megfordult helyzet

Masir Eszter: Túlélők című műve augusztus végén kerül fel a Mikszáth Kálmán út egyik homlokzatára. (Nem tudott részt venni a díjátón, nyereményét később veheti át.)

Túlélők

A három új nyertes pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma idén 45-re bővül.

A pályázat Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP azonosítójú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül valósult meg.

life logó

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk