https://kolorline.hu/KolorFesztivál augusztus 16. - Kedden is programkavalkád várja a fesztiválozókat

KolorFesztivál augusztus 16. - Kedden is programkavalkád várja a fesztiválozókat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 16-án folytatódik a táncos szakmai és a „Muzsikáló Templomok” programsorozat, valamint a legkisebbeket ismét várja a Kolor Kölyöksziget.

A Szent Család Templomba 19:00 órától a Fool Moon zenekar koncertje várja a KolorFesztivál közönségét. Ma már csak helyszíni és csak készpénzes jegyvásárlásra lesz lehetőség.

Kedden 14:00 órától Szudki Osayma, 15:30 órától pedig Kugler Zsolt kurzusán vezetnek részt a fesztiválozók, majd és 17:30 órától Bencs Kitti, a Flash Táncstúdió táncosa worksopján lehet elmerülni a hastánc világában.
Ezt követően a Fő téren 21:00 órától a Flash Táncstúdió hastáncbemutatóját csodálhatja meg a fesztiválközönség.

A Mezey István Művészeti Központ udvarán 16:00 órától a legkisebbek a „Kreatív tipegő” helyszínein fából készült interaktív fejlesztő játékokat próbálhatnak ki szakképzett moderátor felügyeletével; a nagyobbak a BMH Nonprofit Kft. Hulladék Roadshow-ján óriás társasjátékok segítségével tekinthetnek be a kicsik a szelektív hulladékgyűjtés világába; emellett a Sajómenti Népművészeti Egyesület közreműködésével népi kézműves játszóház és mesterségbemutató várja a gyerkőcöket. A népi játszótéren a kicsik kosaras körhintázással, hordó lovaglással, lovagi tornával és fa lépegetővel eleveníthetik fel a régi idők játékait.
A Makám Együttes koncertje 17:00 órakor kezdődik, itt a maradék energiájukat is levezethetik a gyerekek.

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok
A teljes programfüzet letölthető: ITT

Várunk téged is a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk