https://kolorline.hu/GreenPlan-VRCK - Nyolcszettes felkészülés Eperjesen

GreenPlan-VRCK - Nyolcszettes felkészülés Eperjesen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Eperjesen, a szlovák Extraligában szereplő VK Mirad UNIPO Presov vendége volt szombaton a GreenPlan-VRCK. Sajnos a tervekkel ellentétben a lengyel Bedzin nem utazott el a tornára.

Kétnapos torna helyett végül csak két mérkőzés várt a Vegyészre, miután a másik szlovák csapat után az utolsó pillanatban a lengyel másodosztályú Bedzin is lemondta az eseményen való megjelenést, arra hivatkozva, hogy a bajnokság a számukra egy hét múlva kezdődik. Így délelőtt és délután is az eperjesiekkel játszott a GreenPlan-VRCK, felborítva ezzel az egész napot és a menetrendet.
A csapattal ezúttal sem utazott el Juhász Péter, akinek a napokban született meg a kislánya, valamint Blázsovics Péter, akinek hátpanaszai voltak a hét közepétől.
– Lassan kezdünk lejönni a nagy súlyokról, érthető, hogy fásult még a társaság. Egyre többször dolgozunk a feladók és az ütők közötti kapcsolaton, habár középen szerintem jól állunk ezen a téren. Blázsovics Péter hiányát azért megéreztük fogadásban, látszott is az összeszokatlanság. Három héttel vagyunk a bajnoki rajt előtt, van még időnk, és azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az eperjesiek előrébb tartanak. Náluk hamarabb kezdődik a bajnokság, dinamikusabbak voltak, mi most kezdünk erre rátérni – összegezte a napot Toronyai Miklós, a GreenPlan-VRCK vezetőedzője.
A vezetőedző hozzátette, rengeteg volt a pozitívum, de a legjobban annak örült, hogy a hiányosságokra sikerült rámutatniuk az összecsapásoknak. 

DÉLELŐTTI MÉRKŐZÉS
VK Mirad UNIPO Presov – GreenPlan-VRCK 3-1 (24, 23, -18, 20)
Vegyész: Warzywoda, Péter M., Garan, Szabó, Budai, Cziczlavicz. Csere: Kiss (liberó), Csoma, Árva.

DÉLUTÁNI MÉRKŐZÉS
VK Mirad UNIPO Presov – GreenPlan-VRCK 4-0 (20, 22, 22, 20)
Vegyész: Páez, Árva, Tarabus, Csoma, Péter B., Moraes. Csere: Kiss (liberó).

Forrás: vrck.hu

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk