https://kolorline.hu/GreenPlan-VRCK - Nyolcszettes felkészülés Eperjesen

GreenPlan-VRCK - Nyolcszettes felkészülés Eperjesen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Eperjesen, a szlovák Extraligában szereplő VK Mirad UNIPO Presov vendége volt szombaton a GreenPlan-VRCK. Sajnos a tervekkel ellentétben a lengyel Bedzin nem utazott el a tornára.

Kétnapos torna helyett végül csak két mérkőzés várt a Vegyészre, miután a másik szlovák csapat után az utolsó pillanatban a lengyel másodosztályú Bedzin is lemondta az eseményen való megjelenést, arra hivatkozva, hogy a bajnokság a számukra egy hét múlva kezdődik. Így délelőtt és délután is az eperjesiekkel játszott a GreenPlan-VRCK, felborítva ezzel az egész napot és a menetrendet.
A csapattal ezúttal sem utazott el Juhász Péter, akinek a napokban született meg a kislánya, valamint Blázsovics Péter, akinek hátpanaszai voltak a hét közepétől.
– Lassan kezdünk lejönni a nagy súlyokról, érthető, hogy fásult még a társaság. Egyre többször dolgozunk a feladók és az ütők közötti kapcsolaton, habár középen szerintem jól állunk ezen a téren. Blázsovics Péter hiányát azért megéreztük fogadásban, látszott is az összeszokatlanság. Három héttel vagyunk a bajnoki rajt előtt, van még időnk, és azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az eperjesiek előrébb tartanak. Náluk hamarabb kezdődik a bajnokság, dinamikusabbak voltak, mi most kezdünk erre rátérni – összegezte a napot Toronyai Miklós, a GreenPlan-VRCK vezetőedzője.
A vezetőedző hozzátette, rengeteg volt a pozitívum, de a legjobban annak örült, hogy a hiányosságokra sikerült rámutatniuk az összecsapásoknak. 

DÉLELŐTTI MÉRKŐZÉS
VK Mirad UNIPO Presov – GreenPlan-VRCK 3-1 (24, 23, -18, 20)
Vegyész: Warzywoda, Péter M., Garan, Szabó, Budai, Cziczlavicz. Csere: Kiss (liberó), Csoma, Árva.

DÉLUTÁNI MÉRKŐZÉS
VK Mirad UNIPO Presov – GreenPlan-VRCK 4-0 (20, 22, 22, 20)
Vegyész: Páez, Árva, Tarabus, Csoma, Péter B., Moraes. Csere: Kiss (liberó).

Forrás: vrck.hu

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.