https://kolorline.hu/Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Kazincbarcikán

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak szeptember 15-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon. Az eseményen bemutatkozott az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitány Czinege László dandártábornok.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a járás polgármesterei, illetve a rendőrség és a társszervek delegáltjai vettek részt. A fórum célja az elmúlt év összegzésén túl a közbiztonság és a közrend fenntartásának megőrzése és az esetleges problémák feltárása volt. Az eseményen az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitány Czinege László dandártábornok is bemutatkozott a résztvevőknek, aki 2012-től mindeddig a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság élén tevékenykedett.

– Július elsejével kerültem a Borsod Megyei Rendőr Főkapitányság vezetői pozíciójába. Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy az országos rendőrfőkapitány heves megyét követően ismételten egy olyan megyét bízott rám, amiről én azt gondolom, hogy tisztességes, becsületes munkával még ennél is biztonságosabbá tudjuk tenni, hiszen már az elődeim is remek munkát végeztek. Nagy megyéről van szó, a maga sajátos problémáival, de biztos vagyok benne, hogy közösen gondolkodva előrébb tudunk lépni – árulta el Czinege László.

A Kazincbarcikai Járás bűnügyi helyzetének bemutatása után, Szitka Péter Kazincbarcika város polgármestere köszöntötte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányt. A városvezető először is gratulált Czinege László kinevezéséhez, és biztosította arról, hogy a város segítséget fog nyújtani a közös munkában, majd azt is kiemelte, nagy megtiszteltetést jelent az, hogy a főkapitány első látogatása itt, Kazincbarcikán történt meg.

 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.